Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakkoliv se mi tahle epizoda líbí, zároveň s ní mám hrozně moc problémů. Tak snad abych začala tím dobrým. Lucasova sestra už mě kupodivu tolik nesere a začínám ji mít docela ráda. Nevím, čím to je, že mi teď přijde sympatická (možná, protože tam není tak často jako ve trojce a tvůrci se ji konečně naučili používat). ¯\_(ツ)_/¯ Sadie příběh je skvělej, tu holku jsem si fakt oblíbila a jsem ráda, že jí dali hlubší příběh a smrt Billyho neodbyli. Kámoš Jonathana je největší pohodář. A takový vlasy bych taky chtěla mít. Stejně jako Robin s Nancy, který spolu mají úžasnou chemii, a jejich rozhovor ve stylu Mlčení jehňátek byl zatraceně dobře udělanej! Zradu ruskýho překupníka jsem opravdu nečekala a překvapení cením, stejně jako Mika a Willa, který si konečně pořádně promluvili a všechno mezi sebou urovnali. Tak a teď k výhradám. Útěk Hoppera byl prostě jeden velkej plot armor, on má doslova nohu namaděru, ale skáče ze střech, jezdí na skútru, zabíjí kdekoho a běhá jako dvacetiletej. Mohli byste argumentovat adrenalinem, ale pochybuju, že by vám díky němu srostly kosti. Navíc strávil dost času v gulagu, což se na člověku taky podepíše, adrenalin neadrenalin. Přestřelka v domě působí sice hezky, ale že by jeden agent sejmul tolik vojáků se mi zdá krapítek přestřelený. Útěk Max je sice pěknej na pohled, ale toho plot armoru je tam na můj vkus taky trochu moc. Když vím, že se tvůrci bojí zabíjet důležitější postavy, tak mě žádná hrozba smrti nijak nerozhodí. Doufám, že se toho přestanou bát, byla by to škoda. Hodnocení: kde se vzali ty lidi z laborky? On tam má ten vědec ještě nějaký slovo? Já myslela, že ho vyhodili/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tejto epizóde sa už ST nazvať inak ako popkultúrny fenomén a generačný mílnik jednoducho nedá. Jeden zvrat za druhým a ťah na bránu ako Colorado vo finále SC. Kvalitatívne to dáva do vrecka väčšinu kino produkcie a seriálovú ani nemá zmysel spomínať. Posralo sa tu čo sa dalo a som zvedavý ako to bude fičať ďalej. No a Running Up That Hill a Robert Englund boli top. 100% Netflix ()

Reklama

neumimfilm 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší seriálová epizoda, kterou kdy kdo natočil.  Fantasticky natočeno, fantasticky zahráno, fantasticky všechno: Každý prvek filmové řeči stojí přesně tam, kde stát má a takovým způsobem, jakým stát má. A všechny jsou spolu provázány do dalšího perfektně nádherně svojskýho kousku celé kinematografie, protože o tomhle se jednou bude učit hodně filmových praktiků i teoretiků. Takhle se dělá instantní klasika. Takhle se vypráví příběh.  Bratři Dufferové smekám, protože touhle řečí takhle dobře jen tak někdo nemluví. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s Max na konci? Halo? Ta byla luxusní, reálně jsem měl husí kůži, jako dlouho u ničeho. Vecna bude pro partu velký oříšek, to už je jasný teď. Pasáž s Hopperem v Rusku je taky hodně cool a celkem fresh pro tenhle seriál. Už se vidím, jak budu nasraný, že nemám na co koukat, až to dokoukám a budu čekat ten nekonečný měsíc na zbylé dva díly. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda nabitá emocemi. Celý díl nás provází fantastická atmosféra, která ke konci vyvrcholí k neskutečně emotivnímu a na pohled úžasnému konci. Musím uznat, že jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Zatím jsem každému dílu dal pět hvězd a to proto, že každý díl je něčím originální a hlavně každý z nich je skvěle zpracovaný. Ale když jsem předešlým dílům dal pět hvězd, tak tomuhle bych velice rád dal deset, protože to co jsme zde viděly bylo neskutečné. Bez spoilerů to nejde dále okecávat, zkrátka tento díl je mistrovské dílo všech mistrovských děl. A pak že seriály nejsou umění. 11/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)
  • Ve 39. minutě jde v pokoji zahlédnout plakát k filmu Čelisti (1975). (Duoscop)
  • Kvůli covid-19 opatřením byl nucen Dacre Montgomery natočit svoji scénu doma v Austrálii. Režisér Shawn Levy ji režíroval skrz videohovor přes aplikaci Zoom. (NiWi)

Reklama

Reklama