Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

castor 

všechny recenze uživatele

Na papíře námět vypadal možná dobře, ale na plátně se sype jako domeček z karet. Může za to zejména sebeparodický scénář, který po několika desítkách minut netuší, kudy kam. Celkové dojmy se rozutečou dřív, než se divák stačí rozkoukat.. projdou, neublíží, ale taky nic nezanechají. Výsledek je alespoň svižně natočeným videoklipem, který nabízí řadu zajímavých nápadů s pekelnými úhly kamery a všudypřítomnými vizuálními vychytávkami. Finský dravec z dob Cliffhangera, Dlouhého polibku na dobrou noc nebo druhé Smrtonosné pasti je sice nenávratně pryč, ale minimálně on si obdiv za režii tohohle nedotaženého klaustrofobického spletence zaslouží.. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dosť mizerný a nezvládnutý (ako po scenáristickej, tak po režijnej stránke) film na americký spôsob 10 malých černoškov od Agathy Christie, takéto nelogickosti a totálne čierne diery ma dokážu najmä vo filme, ktorý sa tvári alebo sa snaží tváriť na nejakú prekvapivú prepracovanú psychologickú kriminálku, pekne nasrať. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No od tohohle filmu jsem nic necekal a pustil jsem si ho jen proto, ze jsem nemel co na praci, ale kurva to byla jizda, to sem fakt necekal. Pribeh sice nepatri k uplne nejoriginalnejsim, ale zas tak spatny to neni a je tu i par zvratu. Navic je celej film dost napinavej, pekelne sviznej, je tu par dobrejch napadu, sympaticti herci a hlavne pekne udelany smrti - originalni, docela krvavy a hlavne se nedalo cekat kdo kdy zemre. Nejvic me dostal Val Kilmer nabodanej na haky a v rytmu uchylny hudby tancici jako loutka. Ja se bavil od zacatku do konce a proste nemuzu jit pod 4*. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Grupa budoucích elitních agentů FBI je přivezena na ostrov, kde má skládat závěrečnou zkoušku. Místo toho začne brutální vyvražďovačka ve stylu Deseti malých černoušků. SPOILER: Kdyby si ta krasomila udělala tu zkoušku s fosforeskujícími prsty hned, mohla pár kamarádům zachránit život. Ale zase by nebylo na co koukat... ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Wayne Kramer, Kevin Brodbin, Ehren Kruger (uncredited) / Story by Wayne Kramer | Hudba: Toumas Kantelinen | Produkcia: Cary Brokaw, Akiva Goldsman, Robert F. Newmyer, Jeffrey Silver, Rebecca Spiklings | Distribúcia: Dimension Films (USA), Columbia Pictures (Worldwide) | Štúdio: Columbia | Rozpočet: 27 miliónov $ | Tržby: 21,148,829 $ || ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Clifton Collins Jr. má svou zbraň Glock, když zjistí, že nemá náboje, vezme si v márnici zásobník od mrtvého kolegy, pak se plazí k výtahu, ale najednou má v ruce Berettu a ve scéně, kdy sedí ve výtahu se střídají záběry na jeho zbraň z profilu, kdy je vidět Glock a na celou postavu zepředu a to je zase v jeho ruce Beretta. (JohnSmith)
  • Ve scéně, kdy Sára (Kathryn Morris) a všichni ostatní usínají po kávě, Sára (Kathryn Morris) padá na zem a drží v ruce zbraň. Hned v dalším záběru jí však v ruce nemá. V záběru z výšky ji poté opět drží v ruce. (Ole92)

Reklama

Reklama