Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl perfektní závěr Policejní akademie....- Bylo to stejně trapný (jako poslední díly Pol. ak.),ale komedie jen občas.Zato jako fraška dokonalý. ( a má to momentálně o pěkných 12% vyšší hodnocení než třeba takový Lebkouni! /??????/, dokonce to má od českých koukačů stejný hodnocení jako Lovec démonů! -Bez komentáře..........,ug ug ug.) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Obsazení docela hvězdný, Slater, Kilmer a můj oblíbenej LL Cool J. Jako thriller to fungovalo velice málo, ale jako podařená kriminálka docela solidně. Dobrá zápletka, dobrej casting, velice zajímavý smrti (kupodivu i nějakej ten gore) a takovej zlehka předvídatelnej konec. Na to že je to deset let starej film, tak některý dnešní rádoby thrillery si k tomu ani nečuchnou. Slabší čtyři. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Teda na nervy mi tento film zabrnkal, dokonca dvoma rôznymi spôsobmi. Nie som ten typ diváka, ktorý má naštudované všetky predvídateľné trilery a žiadny film si už neužije, takže som sa nechala aj slušne ponapínať a postrašiť, ale nie úplne zblbnúť. Miestami sa totiž postavy správali tak stupídne, že ma šlo roztrhnúť od jedu. Ak sa nás scenáristi snažili presvedčiť, že toto sú americkí kriminálni experti, tak šliapli riadne vedľa. Debilnejšie by sa nesprávala ani parta skautov, čo musí stráviť noc na cintoríne. Dokonca si samoľúbo myslím, že síce nie som agent EFBÍÁJ, ale také hysterické záchvaty a prehliadku najrôznejších neuróz by som určite nepredviedla...to chce proste amerického experta! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Za předpokladu, že nemáte v subžánru vyvražďovaček nakoukáno (protože v takovém případě byste záhy zjistili, že se Kevin Brodbin inspiroval, kde to šlo, a navíc v lepších filmech, než jsou Lovci myšlenek) a pokud jste schopní vypnout mozek, (ale pozor, opravdu vypnout, tady nejde být polovičatý) mohl by se vám film líbit, protože Renny Harlin je slušný řemeslník a celkem se mu daří vytvářet atmosféru. Jenže co je to platné, scénář opravdu není pro intelektuály a obsahuje celou řadu jednoznačných pitomostí. Když se k tomu připočte, že známější herci mají spíš štěky a snímek táhne druhá liga, tak je zaděláno spíš na průšvih. Já jsem umění vypnutí šedé kůry mozkové nikdy neovládal, takže u mě je to jen za 25 % celkového dojmu. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin je slušný remeselník, takže jeho film príjemne odsýpa a nenudí. Problém je v scenári, ktorý je variáciou na Desať Malých Černoškov, ale je neskutočne deravý a blbý. Toto majú byť experti na behavioristiku a profilovanie vrahov? Hádžu po sebe obvinenia typu- "To ty si varil kávu!", "Ty si chcel, aby zavrel vodu!" a podozrievajú toho, kto je absolútne najokatejšou možnosťou (policajt) a tým aj najnepravdepodobnejšou. Ako experti by mali uvažovať trochu, ehm, odbornejšie. Spočiatku je film ešte zaujímavý, ale s prvou smrťou na ostrove to ide všetko z kopca. Tipnúť si vraha je jednoduché, pretože je použitá stará finta s odpútavaním pozornosti. Použitá je však tak okato, že nájdenie vraha len uľahčuje. Val Kilmer bol tých 5 minút, čo na obrazovke pobudol dobrý a je škoda, že nemal väčší priestor. Slater ukázal riť a potom sa z natáčania vyparil aj so svojím šekom. Samotný námet je celkom sľubný (pamätám si, že spomínaná kniha mala veľmi dusnú a nepredvídateľnú atmosféru), ale je spracovaný béčkovo a lajdácky. Škoda. Ale v sobotu večer to zase nijak neuškodí. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama