Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

Tesil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petře, Honzo, celý kolektive, děkuju, děkuju, děkuju, good job!!! Dík musí směřovat i do české televize, která si vedle Topinky a Doktora Martina troufne nasadit takový kousek. Je mi 44 a normálně cejtím vůni 90´s, kdy se ještě smělo říkat a dělat dnes už bohužel soustu nemyslitelných věcí. V době a společnosti korektních přetvářek, lží a povrchností je seriál Most! laskavým ujištěním, že se člověk ještě nezbláznil, a že to tak nevnímá sám. Co v téhle epizodě vypíchnout? Moc se mi líbila scéna s kozama ("..dobře si je zapamatuj, protože takovej chudák jako ty už takový kozy nikdy neuvidí.."). A pak jak Dáša/Pavel dělala učňákům výklad..."..ten pocit, když je řídící jednotka seřízená správně..", to by jinej takhle dobře nedokázal vysvětlit :) Těším se na pondělí ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sila mostu je v hofmannovi a vedlejsich postavach. opravdu se podarilo dat dohromady zajimave a ruznorode postavy, ktere sice maji na prvni pohled karikaturni charakter, ale jen tehdy, kdyz to u nich chceme videt. cockin, franta, schmitzer, romana, farar, cvancarka a gerd funguji z meho pohledu velmi sveze a sami o sobe. ♦♦♦♦♦ paradoxne nejslabsi mi prijde postava, ktera zatim nejvic hazela s dejem, tedy dasa/pavel, ktera pusobi velmi jednorozmerne. ♦♦♦♦♦ v pribehove lince mi nejvic zavazi syn tonda, protoze ty jeho odbocky za magdou jsou na prilis vazne strune (ac se zde zjevne snazi komicna dosahnout skrze trapnost, bohuzel to uplne nefunguje). imo totiz vyplouva na povrch problem, ze prus+kol nejsou ochotni vytvorit detskou postavu, ktera nebude pusobit svatouskovsky (viz trpaslik, maximalne ve ctvrte hvezde byl jeden cinan(?), ale to byla cista karikatura). coz je silny nepomer, kdyz na druhe strane pomalu vsem ostatnim postavam se v podstate vysmivaji do tvare. nevim, co mela znamenat ta posledni scena, ale obavam se ze, nez odlehceni, to bude dalsi zvazneni. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před vysíláním této epizody (21:05) tento díl mělo ohodnoceno 30 uživatelů. Vtipné, že cca v půlce už to bylo 37, a nějakých 10 minut před koncem 41. Hodnotit něco před koncem, nota bene v půlce, to mi přijde opravdu zvrhlý. No nic. Bohužel dost předvídatelný díl. Co se týče muziky, tak si myslím, že seriálu/filmu sluší víc, pokud je hudba coby doplněk (samozřejmě záleží na žánru), ne když je každá skladba známý hit. To už pak nepůsobí jako podkres děje, nebo jeho zintenzivňující prvek, ale spíš to vypadá jako kdyby měl někdo hodně rád rockové a popové vypalovačky 70., 80. a 90.let, chtěl je nahustit lidem do hlavy, a děj byl tím pádem podružný. Navíc to trochu zavání lacinou snahou se podbízet. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už jede Most v plné síle. Od lichvářského začátku s hnusnou desítkou, a Luďanem, ze kterého prostě musí jít strach, až po výborné finále, které sype jednu hlášku za druhou "Odvez ho do Chomutova - Do spalovny? - Do nemocnice, vole. Vyklop ho tam, a ujeď" Chudák Franta, prostě mu tam skočil no, tak se s kámošema asi dlouho neuviděj. Godla fakt obecně neni dobrej herec, ale tady se to prostě sešlo tak, že s dobrým dialogem a scénou dokážete vytáhnout i neherce do polohy, že je to super. Jen tomu Tondovi pšenka nekvete, takže asi příjde naci období. Kdo ví, jak to v tom Mostě ve skutečnosti chodí... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych, že se u vychvalovaného komediálního seriálu budu smát, přičemž se dostavil jen údiv nad "hereckými výkony", roztřesenou nezaostřenou kamerou (to se točilo na mobil?), mizerným zvukem a nad 44 minutami bez jediného momentu, který by zavdával důvod k nějakému smíchu (pitvořící se transvestitka může připadat vtipná tak maximálně tvůrcům osmnáctého dílu Kameňáku). Zase jeden zbytečný seriál, ale aspoň se tvůrci a herci tohoto paskvilu budou mít dobře. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Černá Škoda Superb druhé generace, kterou Dáša (Erika Stárková) umývá, má registrační značku 1U7 0861, ale v době, kdy se vozy tohoto typu začaly vyrábět, se takto nízká čísla už nepřidělovala. (Martin_L)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno