Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nelogické proč by Doudová měla mít jakékoliv sympatie k Luďanovi, ale tak nějak dostávám od tohoto seriálu , co očekávám a těším se na další díl. PS: Jestli mám vypíchnout něco nenápadného kladného tak jsou to použité hitovky ...I could wait night and day Sigh your name when I pray In my heart night and day Til you come my way I could wait night and day Be the sky blue or gray In my heart night and day For your love to stay Obsession ......... ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ženská je jako tramvaj z Mostu do Litvínova._MOST! na absolutním vrcholu. Tady už se jede naplno a sonda do hlubin české homofobie a xenofobie skrze černočerný humor nás zasahuje bez lítosti a skrupulí. Hofmann je bezkonkurenční a na naše poměry se vskutku nevídaně sžívá s jeho až zvrhle hrdinsky se profilující rolí. ()

Reklama

Schuebelbach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna ze 4. dílu Dáša: "...řek jsi sama...řek si sama???" Luďan: "... … ...Ne!" …nic...nic...nic... Dudová: "Řek to." Je jednou z nejlepších a nejlépe vypointovaných scén, které jsem v poslední době viděl!!! A nejenom, že je skvěle napsaná, ale ta scéna je i strašně dobře zahraná. Že je dobrej Hofmann, to mě nepřekvapuje. Ale to, jak skvěle hrajou Godla a Dudová, to je skoro výsměch celé DAMU a JAMU dohromady. Godlu absolutně žeru! Mám sand teď momentálně dokonce pocit, že od revoluce neudělal pro romskou otázkou nikdo více, než Zdeněk Godla! // A Cína je jako dabér fakt excelentní! // Trochu se bojím jedné věci: Zdeněk Godla je v roli Franty TAAAAK skvělý a tak ohromující, že pokud budou tvůrci chtít docílit úplně toho maximálního efektu a nás diváky naprosto a totálně odrovnat, tak ta jeho postava bude na konci muset tragicky zemřít. ()

ricous 

všechny recenze uživatele

Od prvního (výborného) dílu pro mě klesající úroveň a z nekorektního komediálního seriálu tu je pomalu sociální "drama". Takhle to vypadá, že konec bude scifi a ve "slunném" Mostě spolu budou ukázkově žít všechny menšiny a většiny - Luďa (s grantem od státu na "Snědou tíseň") se snědou uklízečkou, chytrej Tonda s vysněnou láskou na gymplu, hospodskej s Dášou a jediná nešťastná bude Čvančarka s Gertem Schwabem... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luďan jde do sebe…Nejdřív Snědá tíseň, pak exkurze po Chánově a následně kuřba na zadním sedadle auta…tak to mě poser…Do těch míst bych nepáchl ani omylem, leda kdybych chtěl spáchat sebevraždu, ale jako nasmál jsem se. Konečně mám představu, jak vypadají „vybydlené byty“…Jinak ale opět páni tvůrci lehce přitvrdili, humorných situací tu bylo taky dost a ani finální rande Dáši nemělo chybu…Ač jsem svým způsobem rasista i xenofób, tak u tohoto dílu jsem se dokázal pobavit i já…hlavně u tvrzení, že se chtějí cikorky zlepšit a být prospěšní a uznávaní zbytkem společnosti... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Při natáčení seriálu Most! založili tvůrci facebookovou stránku Snědá tíseň, kterou potřebovali kvůli natáčení. Dlouho se na ní nic nedělo, avšak po premiéře této epizody nasbírala během několika desítek minut přes tisíc fanoušků. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Když se v Severce dívají na fotbal, lze si všimnout, že se dívají na program ČT 4. Ten však v době vysílání epizody byl už dávno přejmenovaný na ČT Sport. (korinek)

Reklama

Reklama