Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

ledzepfan

všechny recenze uživatele

jj..tak kolečkovy kolečka do sebe začínají zapadat a díky tomu to chytá novou vlnu zábavnosti.. Zatím možná nejlepší díl ve kterém exceluje cigošská herecká elita (s Dudovou v čele). Jestli to v tomhle duchu dokáže duo Prušinovský/Kolečko udržet a dotáhnout do konce, tak by ten výsledný celek nemusel být vůbec marný..... Jsem zvědavý.. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ženská je jako tramvaj z Mostu do Litvínova._MOST! na absolutním vrcholu. Tady už se jede naplno a sonda do hlubin české homofobie a xenofobie skrze černočerný humor nás zasahuje bez lítosti a skrupulí. Hofmann je bezkonkurenční a na naše poměry se vskutku nevídaně sžívá s jeho až zvrhle hrdinsky se profilující rolí. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřil bych že to řeknu. Ale toto je fakt dobrý. Nejlepší díl. Zatím. Kde jinde vidíte jak kluk z učňáku kvůli holce přestane poslouchat Ortel a zajde napsat zkoušky v doprovodu domestikovaného cig.. roma, kde získá nejvíc bodů v IQ testu co jen to je možné. Přidejme k tomu Snědou tíseň a o zábavu je postaráno. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Debil... „Já nemůžu do Chánova – tam bílej nepřežije 10 minut!“ Snědá tíseň! V Mostu by chtěl žít každej – kromě mě teda. Teda vylepaná lebka (kvůli čemukoliv) cajk není. Edova tramvaj... Pan úhel! „Chánov není Jeruzalém.“ Eda! Na zájemce o studium vypadal Tonda dost pochybně. Žaneta po Luďovi jela...! Tonda s Frantou výborný. „Vidí, že umíš makat a zároveň tvoje tělo.“ Šěf! GaGa á la romská hymna? Romové jak věděli, o co těm dvěma jde... Dobře Luďan v autě! Co to měla ta Ilona, doprdele za starosti?! Eda to měl o fous. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nelogické proč by Doudová měla mít jakékoliv sympatie k Luďanovi, ale tak nějak dostávám od tohoto seriálu , co očekávám a těším se na další díl. PS: Jestli mám vypíchnout něco nenápadného kladného tak jsou to použité hitovky ...I could wait night and day Sigh your name when I pray In my heart night and day Til you come my way I could wait night and day Be the sky blue or gray In my heart night and day For your love to stay Obsession ......... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Písnička, která hraje v 7. minutě, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B.J. Thomas. Ve 29. minutě hraje „Bad Romance“ od Lady Gaga. Na konci epizody pak hraje „Obsession“ od Army Of Lovers. (Duoscop)
  • V čase 2:58 se drží Franta (Zdeněk Godla) na levé straně popelářského vozu a mává pravou rukou směrem k řidiči, že se může rozjet. Řidič ale v tom okamžiku ve zpětném zrcátku vůbec Frantu nemůže vidět, protože Franta mává pravou rukou směrem k zadní části vozu a ne směrem k řidiči (správně se měl držet pravou rukou vozu a na řidiče mávat levou rukou, tak, aby jej řidič v zrcátku viděl). (montywalsh)

Reklama

Reklama