Reklama

Reklama

Hořkých sedmnáct

  • USA The Edge of Seventeen (více)
Trailer 1

Nadine (Hailee Steinfeldová) a Krista (Hayley Lu Richardsonová) jsou dvě nerozlučné nejlepší kamarádky, které se snaží protloukat střední školou společně... dokud Nadine nezjistí, že se jí Krista za zády tajně schází s jejím starším bratrem. Dívky si brzy uvědomí, jak tenká je hranice mezi nejlepšími kamarádkami a úhlavními nepřítelkyněmi. Herecké obsazení doplňují Kyra Sedgwicková, která hraje Nadineinu dobrosrdečnou, ale naprosto neschopnou matku, a Woody Harrelson, jenž exceluje v roli pana Brunera, Nadineina učitele Angličtiny a mentora, který se až podezřele dobře vyzná v dívčích neshodách. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (240)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších vecí čo sa môže mladému človeku stať je to, keď nevie čo sám so sebou... Dievčinka mala ale šťastie, že stretla toho celkom zaujímavého chlapíka. To by ale nebola romantika, keby najskôr okolo toho neboli nejaké tie "tančeky a vytáčky". Bolo to ale veľmi dobre natočené a hlavná postava ma celkom dobre zabávala, hlavne keď dievčinka hľadala problémy tam, kde neboli a pod. Tiež muzika ušla, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu jen tak přejít skutečnost, že hlavní postava zrovna moc dvakrát sympatií u mě nepobrala. Nikdo jí nic nedělá a ona má pořád takový problém se se vším vypořádat. Jediným komu jsem s herecké sebranky nepokrytě fandil byl Woody Harrelson, aby vydržel nedal naší hlavní hrdince pár facek. Komedie tohle určitě není, protože smát se tady není vůbec čemu. Takovej neškodnej film, na který můžete na druhý den s klidem přestat myslet. 60% ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Vskutku nasieracia hlavná postava, ktorú chápeme i nechápeme zároveň. Hailee Steinfeld je nepochybne veľkým talentom, to už ale vedeli predsa Coenovci. Woody je správne ZENový no a Hayden Szeto (neuvedený na dtbs) od prvej chvíle jasný favorit. Krásne vybalansové ženským vedením Kelly Fremon Craig. Nedocenené v awards season. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tu štvrtú hviezdičku dávam iba za Woodyho Harelsona, ktorý je bohovský v tomto filme. Ani neviem prečo som si to vlastne pozrel, ale nakoniec som to prežil a vlastne ma aj tato jednoduchá a obyčajná viac komédia ako dráma bavila. Jeden s tých pohodových filmov, kde mi ani nevadí, že sa ten príbeh ani moc neposúva, pretože hlavné, ale aj vedľajšie postavy, dokázali zaujať. 75% - 4* ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Proč by to mělo být jen o puberťácích? Já se v Nadine viděla v mnoha situacích i v současnosti a když jí vhrkly slzy do očí, tak jsem je tam měla taky. Haille byla výborná a já jsem jí ty její výkyvy nálad a pocity věřila do písmene. Život je někdy tak nádhernej, když není zrovna v háji. I hudba byla dokonalým podkresem a já tam byla s nimi jen těch ......náct se mně už nevrátí. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Kostymérka filmu Carla Hetland řekla, že měla být Nadine vykreslena jako outsider, proto se záměrně vyhla stylu geek nebo goth, protože by existovala možnost, že ve škole taková skupina lidí už je a tím pádem by Nadine někam patřila. Rozhodla se proto pro lyžařskou bundu. Na australském eBayi našla pánskou lyžařskou bundu, ze které kostymérský tým ušil repliku. Řekla: „Věděla jsem, že hledám pánskou bundu, kdyby to byla dámská bunda, bylo by to příliš roztomilé a příliš trendy.“ Jeden z osobních favoritů Carly Hetland ve filmu je šedé tričko, na kterém je nápis „University of Tuktoyaktuk“, odkazující na severní oblast v Kanadě. Toto tričko má pro Carlu sentimentální hodnotu. Řekla: „Nosila jsem s sebou toto tričko v kostymérském kufru od 90. let a čekala na správnou postavu, která ho oblékne. (vojacekr)

Reklama

Reklama