Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

dopita 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zvláštní film. Má blbej námět (proboha koho napadlo natočit film o mizení hoven?), což by možná ani tak nevadilo, kdyby konečnej scénář byl vtipnej. Jenže není, on je přímo blbej, nutí dělat celkem sympatický postavy (hlavně kuli hercům) uplný zhovadilosti, při kterejch divák trpí jak zvíře. Takže dvě hvězdičky za herce, vesměs všechno mí oblíbenci, a jedna za Barryho Levinsona, protože udělal z takhle blbýho scénáře film, kterej jsem dokoukal do konce. Takže nakonec z toho sou tři hvězdičky, ale jen tak tak. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jsem mírně rozhozen! Počítal jsem s bravúrní zábavou od skvělých komediálních herců Jacka Blacka a Bena Stillera, ale dostal se mi pouhý lehoulinký odvar slabé komedie. Rozhodně to byl zajímavý námět, ale zpracování: bohužel né vždy se to prostě podaří :( A ještě musím konstatovat, že konec byl velmi trapný, scénaristům už asi došli nápady, takže to naprosto zazdili, fakt blbym nápadem. Ať žije Flan v tubě... ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Šmankote, to byla ale kardinální blbost! Jedna hvězda je za Christophera Walkena, pro kterého mám slabost a obdivuji jeho výběr rolí. On si snad nikdy nezahrál normálního chlápka!Jeho tatík v Dožeň, co se dá byl sice slušňák, ale zase se trochu spletl:-) Nejlepší z celého filmu byly ty parodie na stupidní americké reklamní pořady s dementním publikem. Jo - a filmy o tom, že kámoši si nemají závidět a mají si pomáhat a držet spolu, umí točit snad jedině Francouzi, tam je to hlavní téma ve spoustě skvělých filmů. ()

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý bože, toto je taká kravina, že nechápem, ako mohli zlomiť hercov kalibru Walken, Weisz, Black alebo Stiller do niečoho, kde aj treťotriedni herci by sa hanbili za to, v čom hrajú... Dopozerať vyžaduje veľkú, ale skutočne veľkú vnútornú silu alebo neskutočný TV absťák. Humor nielenže absentuje, ten sa vôbec nikdy nekonal a zvyšok je kardinálna nuda a slabé výkony. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Průměrný nápad, nedotáhlý scénář, ale docela to funguje, Stiller a Black dělají co umí - je to určitě lepší, než ty nové teenage komedie - to URČITĚ!! Navíc je tu docela příjemná hudba...měl bych ale podotknout, že jsem film náhodou zahlédl na HBO, zrovna když jsem přejížděl program, chytlo mě to, ukoukal jsem to, párkrát jsem se dokonce nahlas zasmál - takže podle mě docela neškodné...ale rozhodně bych si to asi nepůjčil a do kina by mě taky nevyhnali...(ještě poznámka, hodnotím to čistě jako televizní záležitost, kdybych to bral jako ambiciozní projekt /kterým film asi byl/ šel bych níž...) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama