foto

Ted Rooney

  • nar. Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Losing Addison
You Can't Win
2019 První kráva
The Last Champion
2018 Last Seen in Idaho
Pretty Broken
2016 Undeserved
2014 A Standing Still
Divočina
2012 Cell Count
Kill Hole, The
Santa Paws 2: The Santa Pups
The Weather Outside
Zmizelá
2011 Bucksville
2010 Lost - Epilogue: The New Man in Charge
2007 Sunday Man, The
2004 Závist
2003 Dvanáct do tuctu
2002 Krvavá stopa
Pán převleků
Velký tlustý lhář
2001 Muž, který nebyl
Opoparchant
Pavoučí nestvůra (TV film)
Pravá blondýnka
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Tanečnice od Modrého leguána
1999 Santa a Pete (TV film)
1996 Blázniví fandové

TV seriály

2018 Automata (TV seriál)
Americký vandal (TV seriál)
Wiped Clean (S02E05)
Angie Tribeca (TV seriál)
Freezing Cold Prestige Drama (S04E06)
2017 Portlandia (TV seriál)
Amore (S07E05)
2016 Camp Abercorn (TV seriál)
Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Winter (E01)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A bajky zkázy (S01E06)
Grimm (TV seriál)
Tribunál (S04E10)
Wesenrein (S04E09)
2013 Portlandia (TV seriál)
The Temp (S03E07)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Souboj století (S02E09)
My samotní (S02E02)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bottle Job (S02E11)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Ekologie (S01E10)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podfuk s rachotinou (S04E09)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (4)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Finds a Dead Guy (S01E06)
Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Carnivale (TV seriál)
Los Moscos (S02E01)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tak řekni něco (S05E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2003 Carnivale (TV seriál)
Nespavost (S01E09)
Když ples skončí (S01E02)
Milfay (S01E01)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Společenský tanec a italské sušenky (S04E01)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Taneční maraton (S03E07)
Nějak nám to nevychází (S02E22)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Svatba má červenou (S02E03)
Láska, kopretiny a trubaduři (S01E21)
Roswell (TV seriál)
It's Too Late and It's Too Bad (S02E18)
Cry Your Name (S02E17)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
Pohřební hostina (S01E05)
další epizody (5)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Into the Woods (S01E12)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Žij rychle a blaze (S06E21)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Požární stanice 32 / Počítač / Dívka od vedle / Peněženka / V lese (S02E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bookstore (S09E17)
Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Jaroldo! (S01E15)
Případ pro Sam (TV seriál)
Modrá dálnice (S01E18)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
Něco nového (S04E02)
Ještě jeden na cestu (S03E22)
další epizody (5)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky