Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóóže ... nuda, děj žádný ... Segal jen chodí z místa na místo, navíc ani neuroní jedinou slzu za svoji ženu, kterou v každém druhém svém filmu zabijou a Sagal se jde mstít...proč se to furt točí dokolajen s jinými záporáky. Všimli jste si, že skoro na každém plakátu svého filmu drží pistoli. Už je to trapas...15% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Já to věděl, že se jednou musim dostat k těm opravdu špatnejm Seagalovkám. Bože ty souboje jsou opravdu hrozný, to střihání a to strašlivé přehánění. Kamera je taky hrozná, ani nevim jak to popsat, ale prostě se mi to nelíbí, ta sekanost, ty nájezdy, ta roztřesenost. Na to dá jen stěží koukat. Příběh sice ještě není tak úplně hroznej. Tohle je zatím nejslabší část, ale bojim se, že bude ještě hůř. 20% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho čínského mafiána napadne skvělej nápad. Dá všechny čínské kartely dohromady, a pod svým vedením ovládne obchod s drogami po celém světě. Jako pašeráka z číny do zbytku světa (= amerika) využívá dobráckého (a kapku natvrdlého) profesora Burnse (Steven Seagall). Ale ten jednoho krásného dne objeví oč jde, tak mu zabijou asistentku, pak manželku a nakonec se snaží zabít i jeho. Ale to netuší, že náš dobrácký profesor je machr na bojová umění, a vrhá se do boje proti všem. A tak policajtům s DEA zbývá jen chodit v jeho stopách, a odškrtávat si mrtvoly .... Jojo, Steven už je v pěkných sra*kách, a z toho už se jen tak nevyhrabe. Další béčko (ehm, dá se tomu říkat ještě béčko?), kde velký Steven nakope zadnici všem padouchům světa (aspoň už si nehraje na ekologického aktivistu). Plno nelogičností, blbostí apod (př. pan profesor chce odeslat zásilku do ameriky. Pečlivě celou krabici zapečeťuje, a aby to bylo jasný, povídá své asistence (určitě to nedělali poprvé) : "Zásilku zapečetíme přesně podle celních předpisů").. A taktéž Steveno oblékání (jak už tu kdosi povídal), v luxusní restauraci všichni v oblecích, jen on v kožený bundě... magor. Ale co naplat, kopat umí :) ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla sila. Kdyby bylo misto hvezd ciselne hodnoceni od 0 do 5, tohle by bylo minus 10. Povedlo se jim zde pos..t snad vsechno co se da. Od prisernych zaberu, dialogu a hercu az dokonce po nazev filmu v uvodnich titulcich, ktery vypada jak kdyby ho kreslilo slepe dite v programu Malovani. V dnesni dobe (2013) ma kazda beckova videohra lepsi triky a pribeh nez tenhle paskvil, ktery vypada jak kdyby ho radne obtloustly Seagal natocil za penize ze sveho invalidniho duchodu. Vyhnete se mu obloukem, je urazka brat to i jako oddechovku. Po 15 minutach jsem si musel dat poradnyho panaka, abych mel silu to dokoukat. Nakonec jsem to vzdal a v pulce to zacal brat jako parodii, jinak bych si asi vystrelil mozek z hlavy. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

5 hviezd tomu nemôžem dať bo nemožem !......5 hviezd som dal Statočnému srdcu a ak by som dal tomuto filmu 5 tak by som srdce hlboko urazil. 4 hviezdy som dal filmom ktoré su o dosť lepšie ako toto.........tomu dávam 3.......Mám rád Seagala a jeho filmy a toto mi nepripadalo až také hrozné ako napríklad Sila úderu čo sa vôbec nedalo pozerať. Je to tupá strieľačka ale taký film pri ktorom nemusím rozmýšľať a len sa bezstarostne dívam si raz za uhorský rok pustím. Takže 55% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama