Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Steven nahodí černý brejle a výraz typu "jestli na mě budeš takhle blbě čumět tak ti jí smahnu" a jde pomstít svou rodinu. Celý film je asi stejně tak nápaditý jako český překlad názvu filmu, takže asi nemá smysl psát víc. Pan režisér to sice zkoušel ještě vyšperkovat pár bullettimy a několika kamerovými fígly, ale ty působily spíš vtipně než vážně. Zkrátka Steven věří, že se mu podaří natočit ještě nějaký ten hit typu Přepadení v Pacifiku, ale faktem je, že jeho forma už je zdá se dávno pryč a vzhledem k aktuálním Stevenovým tělesným proporcím tomu nevěří snad už ani Stevenovi skalní fanoušci. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spojení Seagal - archeolog zní podivně a já osobně si ho v této souvislosti dokážu představit jen jako tu kouli, co se valí na Indyho v úvodu Dobyvatelů ztracené archy, ale pozor! Samozřejmě jsou to jen mimikry a on je ve skutečnosti pomstychtivý, nelítostný zabiják, co se rozhodl poslat Čínu v žebříčku nejlidnatějších zemí světa o pár míst níž. Samotný film je jeden velký omyl, který nejspíš začal tím, že hlavnímu představiteli zavolal jeho agent s nabídkou role, v které bude potírat triády a jelikož Steven rozuměl "pojídat rolády", na nabídku bezděčně kývnul.. A víte co? Já v tomto vánočním čase stolů prohýbajících se pod tíhou cukroví a uzenin nacházím pro kondici "univerzitního profesora archeologie z Yale" pochopení a dávám mu dvě betlémské hvězdy - snad si za ně zaplatí čistírnu pro svůj obnošený kožený kabát.. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Steven "bandaska" Seagal ako archeológ v koženom plášti čo za pár sekúnd odhalí pašerácku skupinu a poštve proti sebe celú čínsku mafiu ktorá potom vysiela tisíc a jedného zabijáka. Niektoré súboje sú prekvapivo efektné a drsné, potom príde na scénu opičí muž čo chodí po stenách ako Spiderman a film je stále divnejší a divnejší až sa z neho stane hnusný grc. Čínsky mafiáni sedia za stolom kdesi v Rumunsku, fajčia a mudrujú o nesmrteľnosti chrústa, respektíve o tom prečo ich tam sedí s každou minútou menej. Pritom je to také jednoduché - človek môže byť veľký Boss a kápo, ale keď naprdne Seagala je z neho už len mäso na špajli čakajúce než si ho Steven opraží. ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No podívejme, jak je ten Steven renesanční člověk - on fakt zvládne všechno... Jednou je to chození po střeše rozjetého vlaku, jindy zase likviduje biologické zbraně. Poté vymýtí (sám samotinký podotýkám) kvůli 12-leté kamarádce, se kterou si dopisuje , obchod s bílým masem no a tady je zase archeolog a opět sám samotinký vymýtí celou čínskou mafii. To je prostě muž snů... Tak a teď co neumí - momentálně už neumí hrát, hýbat se a ani to svoje Aikido - bohužel - je z něj tlustá hora sádla a podle toho tenhle film taky vypadá. To, že scénáristovi by měli zlámat všechny prsty, které se podílely na psaní scénáře do počítače, to pomíjím. Stupiditu dialogů taky pominu - ale proč tam proboha furt cpou rádoby akčního tlustýho Seagala? To nepochopím! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama