Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tohle se tedy opravdu moc nepovedlo. Rodriguez nacpal do filmu hromadu luxusních herců a rozehrál s nimi krajně nezáživný příběh, který nemá nejmenší šanci vás vtáhnout do děje. Totálně nenaplněný potenciál. Ani akce se mi nelíbila, když sledujete Banderase jak kolem sebe máchá zbraněmi jak roztleskávačka a přitom zasahuje s maximální přesností všechny své živé terče, tak je to vyloženě úsměvné. Tím spíše, když ho takto sledujete 90 minut. Šíleně jednotvárná akce. Nejvíce mě asi bavila postava, kterou si střihl Johnny Depp, ale ani v tomto případě jsem se necítil nějak unešen. Velké zklamání. Nízké hodnocení zde není náhodou. Dvě hvězdy za pár úsměvných pasáží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

El Mariachi je poznamenán rodinnou tragédií. Kdysi mu generál Marquez zabil milovanou ženu i malou dcerku. A pistolník se od té doby uchýlil k životu v ústraní. Když mu ale zkorumpovaný agent CIA Sands nabídne kšeft a najme ho k překažení plánu zákeřného bosse drogového kartelu, který má v úmyslu zabít nejvyšší hlavu státu - mexického prezidenta, samotářský hrdina je donucen svůj úkryt opustit a vydat se vstříc novému dobrodružství, ve kterém o mrtvoly nebude nouze. Na place se to bude hemžit samými zvučnými hereckými jmény. Jenže je to tak trochu přelidněné postavami, lehce překombinované, tím pádem málo napínavé a ve výsledku poměrně nevýrazné. Herci mohli zahrát lépe. Rodriguez režíroval zdatně. 60% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tenkrát v Mexiku trpí stejným jevem, jako třeba Spy kids 2 a to přeplácaností. Je tu (vzhledem k žánru) zbytečně komplikovaná zápletka, moc postav, přičemž do poslední minuty není jasné, které jsou hodné, které zlé, a které neutrální, a ač to bude znít divně, je tu i mnoho příliš akčních scén. A jsem si jist, že s polovičním rozpočtem by vznikl mnohonásobně lepší snímek. 55% Zajímavé komentáře: Lima, Lhurgoyf, Nancy, gr8 escape, silent cut, Freelance ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Meno "El Cucuy" je slangovým názvom pre Chupacabru, modernú latinskoamerickú mýtickú bytosť, ktorá údajne po nociach vysáva krv kôz a oviec cez ich krk. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama