Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Napoprvé zmatené, nepřehledné, spousta postav, každá něco chce; a stejně tomu všemu zmatku kraluje Depp. Napodruhé...ono to není špatný. Naopak. Jasně, Desperado to není a být nemůže, chybí třeba nějaký zapamatovatelný písničky (kterých je v Desperadu přehršel), Mariachi je velkou část filmu jen vyčpělej panák, ale: jak řádí Depp, to si ocenění zasluhuje; Willem Dafoe je ukázkovej padouch; Cheech Marin a Danny Trejo (ne)hrají jako vždy; dvojka Ruben Blades a Mickey Rourke je zábavná a hrozně dobře se poslouchá... vůbec to není guláš, jen si chce dát tu práci se na to podívat ještě jednou a uvědomit si, oč komu jde. Prostě "revoluce, tak jako volby, stojí spoustu peněz". ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film plný strhujúcich akčnčnýh scén, ale akosi sa mu nedarí udržať formu a rozpadá sa nám pred očami. A to nehovorím o atmosfére z Desperáda, ta zobrala tiež za svoje. Je to veľmi podivínske a keď človek premýšla ako to ten Rodriguez myslel tak sa stráca. No fucking sense. Na filozofovanie poznám lepšie filmy. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁM MU ZLÁMAT PRSTY?" - "UŘÍZNI MU JE." - "JÁ SI DĚLAL SRANDU." - "JÁ NE." Rodriguez nikdy nebyl dobrý scénárista, ale tady už nesere jen na postavy a příběh, ale i na akční scény, kterých je sice hodně a blýsknou se několika fajn vychytávkami a hláškami, ale jsou krátké a nadsazené tak, že už to ani není zábava a tak celý ten hvězdně obsazený béčkový guláš mírně nudí. Určité rozčarování plyne i z upozadění Mariachiho na úkor Deppovy postavy, jeho otravného potemnění a zmelancholizování a odkráglování Salmy Hayek. Každopádně víc mexických akčních filmů! ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Škoda tohoto neuctivého konce legendy. Jak už to s těmi pokračováními bývá, tak i Rodriguez si ukousl příliš tučné sousto. Ty tam jsou tolik brilantní přestřelky osamělého mstitele se stovkami gangsterů. Tady se nám do toho míchá Mexický prezident, jeho generálové, CIA a kdo ví co ještě. Velice osvěžující je aspon fakt, že nechal obživnout všechny svoje staré známe, takže si můžeme vychutnat opětovně drsně potetovaného Treja. Depp září a Robert Rodriguez mu v tom nijak nebrání, což může být jenom na škodu pro Banderase, který tak nějak zůstavá v pozadí celého filmu. Scénář je spíš slepencem jiných filmů, které by režisér taky rád někdy natočil. Tempo filmu je nestálé a ty akční scény už jsou tak nějak bez dechu a švihu. Na mstitele muzikanta jsem se těšil, ale toto je pro mě určitým zklamáním. Chtělo by se říct: "Snad příště". Ale raději: "Už žádné příště, prosím!" ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Meno "El Cucuy" je slangovým názvom pre Chupacabru, modernú latinskoamerickú mýtickú bytosť, ktorá údajne po nociach vysáva krv kôz a oviec cez ich krk. (MikaelSVK)
  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama