Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozvání do vinárny U kocourka. Kdo s kým nakonec odejde domů? Po těžké pondělní noci nastává ještě těžší úterní ráno. Katka spěchá dopoledne do školy, aby podala vysvětlení ohledně Luďka. Jarda by se nejraději navždy zamkl v garáži, musí ale s dědou Václavem zpátky do domova důchodců. Náročný den pak pro mnohé končí ve vinárně U Kocourka, kde to ale dopadne všelijak... (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trochu rozpačitém prvním díle už se to Prušinovského Kolečko pěkně rozjelo. Takhle jsem se naposledy bavil u Okrasního přeboru, od kterého se ale pořád ještě Trpaslík liší hlavně hereckými výkony, které tady přece jen nejsou tím koncertem Vetchých a Sobotků. Doufám ale, že Trpaslík bude pokračovat minimálně takhle! ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% — Ten (anti)rasistický prvek je tam samozřejmě přítomný stále, ale už není jediný, takže to začíná být občas i vtipné. V tomto díle dominovala především ta šílená učitelka tělocviku s nechutně hustými drny v podpaží. Jsem zvědavej, jak trpaslík promění toho nekňubu z advokátní kanceláře. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhl týden (v životě trpaslíkově den) a jsme zase tam, kde jsem byli na startu. Ze mne pořád žádná hitparáda a začínám nabývat pocitu, že už lépe bude jenom stěží. Nové přání - staré koleje....žádný posun nikam. Stejně jako postava Katky Staňkové bude sobecký a mé přání je: "středa, hutného vtipu je třeba". ()

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na mě to funguje dokonale. Suchánek si nehraje na kreténa, ale hraje, co má. Humor je přesně takový, jako v pondělí večer v telce čekám. Příběh originální a s přesahem. No a prostě, celkově to funguje lépe, než kterákoliv jiná řachanda z posledních let. Je to mírně očekávatelné, ale ničemu to nepřekáží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z obtloustlé maminy se nám stane „superkost“ tedy jen pro druhé, páč pořád vypadá jako vyvržený vorvaň, nicméně postavy se nám pěkně vybarvují. Černoušek je tak trochu odsunut na druhou kolej, Suchánek jakbysmet, ale za to dostává víc prostoru malá dcera – která je chytrá jak rádio a pak učitelka tělocviku s chlupatým podpažím a lesba v jednom, no a pomocníček strejdy právníka, kterého málem nakope stařena Šulcová do řiti, aby pak smolař posral i oběšení…Inu jedem dále – pořád se to drží průměru…60% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama