Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozvání do vinárny U kocourka. Kdo s kým nakonec odejde domů? Po těžké pondělní noci nastává ještě těžší úterní ráno. Katka spěchá dopoledne do školy, aby podala vysvětlení ohledně Luďka. Jarda by se nejraději navždy zamkl v garáži, musí ale s dědou Václavem zpátky do domova důchodců. Náročný den pak pro mnohé končí ve vinárně U Kocourka, kde to ale dopadne všelijak... (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% — Ten (anti)rasistický prvek je tam samozřejmě přítomný stále, ale už není jediný, takže to začíná být občas i vtipné. V tomto díle dominovala především ta šílená učitelka tělocviku s nechutně hustými drny v podpaží. Jsem zvědavej, jak trpaslík promění toho nekňubu z advokátní kanceláře. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhl týden (v životě trpaslíkově den) a jsme zase tam, kde jsem byli na startu. Ze mne pořád žádná hitparáda a začínám nabývat pocitu, že už lépe bude jenom stěží. Nové přání - staré koleje....žádný posun nikam. Stejně jako postava Katky Staňkové bude sobecký a mé přání je: "středa, hutného vtipu je třeba". ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To, co dokázal svým zčernáním, to je obdivuhodné a já si myslím, že ostatní děti by si z něj měli vzít příklad." Do přízně "neodolatelné" mámy se dá vetřít různými způsoby a tento pokus pana ředitele rozhodně není špatný. Pro mě je však trošku špatná skutečnost, že máma všechny vzrušuje a přitom vypadá pořád stejně. Po synátorově změně vizáže bych zkrátka uvítal, kdyby ho matka následovala, ale nestalo se tak. Škoda. Nakonec mě tedy nejvíc bavil spor o psí exkrementy a doufám, že do to bába Janáčková od Vláďovy právní kanceláře pořádně schytá. Vždyť ta věc má společenský přesah a já bych všechny pejskaře, kteří po svých miláčcích neuklízí jejich výkaly, s chutí vyválel tom, co si nedobrovolně nosím na podrážkách domů. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hofmann jako arogantní právník vážně válí, a za mě je pro něj tahle role ještě lepší, než ta, kterou hrál v Mostu!. Jeho postava sype jednu perlu za druhou, až z toho chudák Kutlák začne vytahovat celoživotní úspory. Mezitím také zjistíme, co se stane, když chce být někdo neodolatelný, což je v rámci seriálu přání, které má nejvtipnější dopad ("To jsou cecky.... - Debile, to je moje matka") ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sama jseš kukla, ale vod nějaký můry, vole!" Želanie si tentokrát plní zanedbávaná mater, okoloidúci sa toporia, prípadne vlhnú. K zaujímavým postavičkám v tejto časti pribudli depresívne samovražedný koncipient Kyšperský, po láske prahnúca telocvikárka Leinweberová a pochybný knihovník Myšička. Po druhý raz pobavilo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama