Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Průměrná komediální jednohubka na dlouhý večer, která okrem skvělé animace a chytlavých písní nemá téměř vůbec nic co nabídnout. Peter Rabbit je tedy až na tyto detaily zcela promarněnou příležitostí na povedený rodinný film. Škoda. PS: James Corden je otravný i tehdy, i když je jenom slyšet. Neuvěřitelné. „I've chilled out, man. I'm cool now.“ ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Při sledování Králíčka Petra jsem si nemohl nevzpomenout na velmi podobně působivého medvídka Paddingtona. Oba dva filmy ovšem nemají společné pouze to, že ústředními hrdiny jsou roztomilá zvířátka, působící neplechu v lidském světě, ale i to, že se jedná o skutečně velice zábavnou podívanou pro celou rodinu. A tak tu máme opravdu veselou záležitost, se sice prostinkým, ovšem v žádném případě nudícím příběhem, plným fungujících komických situací, které i přes svou infantilnost ovšem nevyznívají ani trochu trapně, či dospělému oku nedůstojně, naopak, dokážou pobavit napříč generacemi, dále tu máme i sympatické obsazení lidských postav, kde kraluje především výborný Domhnall Gleeson, nad zpracováním všech zvířátek se pak jen tají dech, oslovila mě i taková celkově úžasně uvolněná, až nakažlivě miloučká atmosféra filmu, má to navíc slušný spád, takže já zde zkrátka nemám tomuto snímku příliš vážně co vytknout, bavil jsem se já, bavili se děti, prostě mohu jen a jen doporučit. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka čo neurazí, ale ani nenadchne. Typický rodinný film so všetkým čo k tomu patrí. Byť inak nastavený tak by som si to možno aj užil. Takto som si len potvrdil, že personifikované zvieratá mi celkom lezú na nervy. Mimo to je tu ale naozaj výborný Domhnall Gleeson a očarujúca Rose Byrne. Priemer. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama