Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (205)

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dějově naprosto banální, ale líbí se mi, jak dokázali tvůrci dokázali ryze dětskou knížku zmodernizovat a vkusně přizpůsobit současnému divákovi. Zajíci jsou jak roztomilí, tak i správňácky oprsklí, má to překvapivě dynamiku a hlavně je to natřískané situačním humorem od začátku do konce (kohout a jelen vedou), takže se očekávaná nuda nekonala. Jen ty až příliš moderní hudební vsuvky... ale jó, i ty byly nakonec docela snesitelné. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně neoslnivé králičí srandičky. Dospělí je povinně zvládnou, caparti kolem pěti let budou nadšeni. Králičků a jiných zvířátek je pěkná porce, není moc scén, v nichž by nějaké to (CGI) mluvící zvířátko nebylo k vidění. Jen ta animace není úplně vrcholná, její kvalita je proměnlivá a kolísavá, občas to vypadá až druhořadě. Z animace jsem nešel do kolen. Je ale fajn, že se tvůrci zřekli kombinace živých zvířat s animovanými, čehož už jsem v minulosti u podobných druhů filmů byl svědkem. Úplně nejhorší je děj. Zápletka v podstatě nijaká nosná. Starý McGregor (Sam Neill) nenávidí králíky, co mu ustavičně chodí plenit jeho úrodu zeleniny. Starého zahrádkáře McGregora skolí infarkt při jedné potyčce s ušáky, které vede králičí provokatér Petr, jeho místo na anglickém venkově zaujme frustrovaný synovec a dědic v jedné osobě, který zrovna také není fanda do chlupáčů. A to je celé. Kladné řady hájí spolehlivá Rose Byrne, která na čeládku ušáků nedá dopustit. Domhnall Gleeson je ideální volba, chcete-li mít ve filmu blba, který králičí války nezvládá, neustále je potlučený a zničený, tak jeho obsazením nic nezkazíte. Film je na střety králíci vs.on bohatý a tím tak zakrývá, že se scénář nijak s nápaditostí nepřekonával. A navíc prostředí anglického venkova neshledávám dostatečně atraktivním. Will Gluck film podobného ražení ve své filmografii doposud nemá. Pral se s touhle novou výzvou statečně. A příznivci sličné Margot Robbie se budou muset tentokrát obejít bez jejích tělesných předností, neb je vypravěčkou příběhu a také propůjčila jen svůj hlas jedné ze zaječic. Máte-li menší drobotinu, jděte do toho, jinak můžete vynechat. 5/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Keď Bea (Rose Byrne) s Thomasom (Domhnall Gleeson) hrajú Scrabble, vidno, že Bea zložila slovo "Potter." Beatrix Potter je meno spisovateľky originálneho príbehu o králikovi Petrovi. Po nej je pomenovaná aj hlavná postava (Bea). (Astonko)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama