Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o bandě kreténů, která se absolutně vyjímá od standardního hollywoodsky zajetého režimu. Bratři Loganovi jsou retardi. Jeden je vysvalenej retard a druhej dokonce nemá ruku, takže regulérní retard K tomu si do party na vloupačku naberou Daniela Craiga, kterej zrovna sedí v báni a zbejvá mu poslední měsíc zoufalého civění do zdi. Oni ale vymyslí, jak ho přibrat na vloupačku i když je ve vězení, čímž celá akce nabere totálních absurdních rozměrů. Sem tam je film vtipnej, hlavně když se ve vězení rozjede vzpoura, protože jim v poličce chybí nejnovější díl Hry o trůny. Jinak ale standardní průměr. Chvíli mi film absurdností připomínal příběhy bratrů Coenů, jen s tím rozdílem, že u nich jsou postavy a dialogy daleko zábavnější jak zde. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pracující třída šla vyloupit trezor a bylo vidět, že si to všichni zúčastnění užili. Adam Driver bez ruky, Daniel Craig (téměř) bez mozku a s peroxidovým přelivem. Samotná loupež byla překombinovaná, těžko by do sebe vše tak hladce zapadlo, ale to není má hlavní výhrada. Ta směřuje k tomu, že film je jen popisný a kvalitně odvedený, ale divák se od něj nedočká ničeho navíc. Inovátorské vyprávění, strhující děj, ohromující obraz – ne, nic z toho tam nebylo. Jen poctivé řemeslo, a tudíž, jako takový, film zapadne do moře podobných snímků. P. S. Jen doufám, že na úplném konci se to Loganovic štístko přece jen otočí a místo vězení získá bezruký barman jedno dosud pro stát bijící srdce. To je takový můj ryze soukromý přípodotek k filmu. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém úvodu, kdy jsem lamentoval nad tím, jakou sračkou jsem si opět zaneřádil disk, se film přeci jen roztočil do příjemných otáček. Od plánování vidlácké loupeže se nejenže na snímek dá dívat, ale on dokáže i bavit. Celým snímkem se nese příjemná jižanská atmosféra, příjemná jižanská hudba a příjemná jižanská retardace. Dokonce zafungovalo i několik vtipných momentů, a to právě díky jižanské retardaci. Docela mě překvapují hlavní jména, která jsou s tímto filmem spojená. Úplně bych je tu nečekal. Lepší tři kousky. Příjemná odlehčená a vtipná oddechovka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Se scénářem od manželky se nás Soderbergh snaží přesvědčit, že i lidé z Dixielandu mají rozum. Sice zvláštní, ale mají.. Protipól půvabu Oceanovy trilogie měl nalákat na špinavost a svéráznost povah z Biblického pásu, ale nešlo si nevšimnout, že se jedná jen o povrchový nátěr, který má dlouho problém vůbec vtáhnout do děje. U scény s dětskou MISS a Johnnym Denverem doteď nevím, jestli to bylo myšleno vážně.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama