Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

..tak tohle snad nikdo nemyslel vážně!!!...přiznám se, že jsem viděl pouze závěr....vláčky jako z umělé hmoty ( proč jako??, vždyť byly z umělé hmoty ) se proháněly, do toho nám střihli Van Damma, a já myslel, že kombinace klasické animace se živými herci se zrodila...... :)!!..a dál si nic nepamatuju, protože jsem omdlel!!!...jasný odpad!!! ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt supr film. Vyvařte asi 40 vesměs podprůměrných akčních blivajzů, angažujte diletantský modelářský kroužek, který prohrábne svou sbírku vláčků a připraví triky pod úrovní němé éry, poproste herce, který zenit překročil o několik světelných let a všechno to nechte zamíchat do příšerného boršče režisérského hotentota. Navrch posypte soundtrackem, za který by se stydělo i amatérské porno, a zejména opatřete střihem, který připomíná epileptický záchvat, nebo prohlídku sbírky fotek po zkonzumování láhve Absinthu. A co vznikne? No přeci film pro TV Prima a večer, kdy vás už omrzela činnost tak filozoficky hluboká, jako je šťourání se v nose. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

JCVD má prostě pořád neotřesitelné charisma a kvůli němu zde necham hvězdu, ale jinak je to amatérská, levná, nezáživná, katastrofální, odpadová sračka, kterou mistr Ross Clarkson ještě k tomu nekompromisně vymáchal v žumpě stupidní kamerou a zoomem a pak dva frajeři - Jakubowicz a Villena, kteří každou bitku prostříhaj na asi osmdesát šest způsobů a to ani nemluvim o pasivních scénách, které jsou taky nechutně střihlé. Misiorowski absolutně nezvládá režii, film má mázlej a ošklivej audiovizuál a příšerný triky. Jeden z nejhorších Van Dammových filmů. ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

Byla to tak hrozná "podívaná", že jsem dokoukal jen asi do tří čtvrtin a už mě ani nezajímalo, jak film skončí (navíc je přeci jasné, jak skončí). V Bratislavě samý voják jak někde v Hebronu, vlak si museli vypůjčit asi v muzeu, herce brali možná rovnou na ulici za guláš a pivo. Začátek se tvářil dost slibně, jakože to bude nadupaná akční béčkovka. Ale po deseti minutách byl šmitec s vyhlídkou na "biják" a zbylo jen trápení diváka špatnými herci, klišovitými (a hlavně naprosto nesmyslnými) scénami a výpravou. 5% hvězdiček ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost béčkovitý, klasický příběh ve vlaku, který trochu připomene Přepadení 2 : Temné území, ale rovnat se tomu filmu moc nemůže. Akce se mi docela líbila, nějaký ten souboj tak s filmem moc velký problém nemám. Kdyby byl film víc velkolepější a trochu dražší tak zvýším hodnocení. Takhle je to tak na 67 % = *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)

Reklama

Reklama