Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná podívaná o přestárlém bojovníkovi, který je nucen vypořádat se se skupinkou teroristů v jedoucím vlaku. Katastrofálně zvládnutá technická stránka budí dojem zoufalého amatérského výkřiku, zatímco mimika a herecké schopnosti hlavního představitele zase evokují botulotoxin spojený s nadměrnou konzumací drog a alkoholu. Často používané miniatury by potěšily před padesáti lety, ne však v novém miléniu. Jeden z těch katastrofálně špatných filmů, u nichž se ani nechce věřit, že jej tvůrci brali jakkoliv vážně. A navíc lidem narozeným v první polovině 80. let spolehlivě ruinuje vzpomínky a zabíjí i poslední nostalgické dozvuky dětských snů. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

JCVD má prostě pořád neotřesitelné charisma a kvůli němu zde necham hvězdu, ale jinak je to amatérská, levná, nezáživná, katastrofální, odpadová sračka, kterou mistr Ross Clarkson ještě k tomu nekompromisně vymáchal v žumpě stupidní kamerou a zoomem a pak dva frajeři - Jakubowicz a Villena, kteří každou bitku prostříhaj na asi osmdesát šest způsobů a to ani nemluvim o pasivních scénách, které jsou taky nechutně střihlé. Misiorowski absolutně nezvládá režii, film má mázlej a ošklivej audiovizuál a příšerný triky. Jeden z nejhorších Van Dammových filmů. ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

No dobré to tedy není. Ale co od toho také očekávat. Mám pocit, že celé to shazuje technická stránka věci, ty modýlky jsou opravdu vtipné. Mnohem horší je například scéna s výbuchem tramvaje, nejprve trochu navnadí (no fajn, je to levné, ale snaha se cení) a pak skazí náladu počítačovou dodělávkou, kterou bych snad zvládl i já. Jinak je to béčko se vším všudy, a být trochu technicky lepší, klidně bych mu hvězdičku přidal. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, regulérně nejhorší Van Dammův film, co jsem měl tu čest vidět, a který si opravdu toto opodstatnění právěm zaslouží. Profesionální zpracování je hodně znát, a nejvíc jsem si toho všiml na konci, přivelké detonaci vlaků, při které oko lačnící po akci neskutečně zaplesalo, na jednu stranu, na druhou stranu jsem brečel, při pomyšlení, do čeho se to Žán Klód zaplet. Jak se vůbec mohl v takovémto filmu objevit? No on tam kope, takže proč by ne. Jen je to tak dokonale sestříhaný, že není vůbec nic vidět, no a občas je to sestříhaný ještě líp, že jsou dvě obrazovky rozdělený, aby toho bylo vidět víc, ale přitom toho je vidět ještě míň. Nakonec je to tak blbě sestříhaný, jako bych koukal na pásku z Kruhu, a hekticky nevěděl nad čím přemýšlet dřív. Jsem opravdu rád, že to mám za sebou, bylo to utrpení, ale stálo to za to. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dostat do ruky scénář nějaký příčetný dramaturg a realizaci příčetný režisér, nemuselo to být špatné. Ale takhle je to přeplácené, až je to směšné. Během koukání jsem si psal průběžně poznámky, ty myslím budou vypovídat daleko víc o tom, co mi tam vadilo. Průběžné poznámky: divné střihy přes osu - syn dvou bělochů je Hispánec, či co? - bratislava točená v nějakém bulharském městě, co ty tramvaje a pravoslavný kostel v pozadí? - proč vůbec bratislava? - proč ti vojáci jak v 80. letech? - fakt je štátna hranica hned u bratislavy? - osobní vlak spojený s nákladním?! - vole, objeví se tady manželka s dětma?! - no joo, on v tom musí být virus. To nemohl být jen třeba klíč k nukleární zbrani? Proč hned ty těžké, nepravděpodobné kalibry? - prdel, jak záporáci strašně dlouho chodí sem a tam po vlaku a jen se drsně tváří - jasně, skvělá taktika záporáka odprásknout všechny, kdo nevědí, kde ta špionka je - vole, dělený obraz! - kurňa, extra zpomalovačka pádu krabičky s virem! - průvodčí, který umí řídit lokomitvu - na dálku - jj, šéf Mason slibuje lásku všem babám :-) - ano, oheň a požár, to tu ještě nebylo! - Více ohně! - modýlky letadel a vlaku, hurá - doktorka se omezuje na studené obklady a vodu, zkusit najít lékárničku ji nenapadne - jj, hned jak byla řeč o motorce, bylo jasné, že na ni dojde - "váš manžel je vám věrný". ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama