Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Rami 

všechny recenze uživatele

Celkově to je vševykrádající brak, ve kterém vše skončí tak jak má. krásná Ella, krásný princ - vlastně vše co je dobré je krásné nebo vesele ulítlé. Vše, co je špatné je hnusné a infantilní. Šílený klišé. :-( Stejné jako všechny ty Deníky princezny a podobné bláboly, kde se vše točí okolo hlavní hrdinky. Přiznávám, občas jsem se i trochu pousmál a tak dávám 1 hvězdičku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Úžasná uchylná a kouzelná pohádka, která pobaví a chytne za srdce. Tak trošku pohádka v moderním pojetí, ale dá se na to i tak koukat. Krásně jsem si u Elly odpočinula, nemusela jsem na nic myslet a užívala jsem si tu atmosféru pohádkového městečka. Cover od Queenů v podání Anne Hathaway byl skvělý. Zakletou Ellu jsem viděla již několikrát a vždy se na film ráda podívám, hlavně kvůli úsměvavé Anne. ()

Reklama

starbrejkr odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, prokleté budiž filmy, jež jsou promítány v autobuse. Opravdu nevím, kde tam na tohle chodí, tam mají jet nějaké české klasiky typu Pelíšky. Kde vyhrabali takovou hrůzu, to nechápu. Zřejmě to má fungovat jako pohádka, ale působí to tak ohromně trapně, že bych si to nejspíš ani jako dítě nezapamatoval. Pohádka má být roztomilá a příjemně vtipná. Tohle je křečovité, šklebivě komediální a dějově naprosto o ničem. Že já radši nezůstal i během tohohle u poslechu hudby... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, očekával jsem průšvih a nakonec se z Elly vyklubala poměrně uvolňující rodinná zábava, která se nesnaží tvářit, že je něčím více, a to je základ úspěchu. Jen to trochu občas připomíná tuctovou teen komedii v pohádkovém hávu. Sympatická a půvabně působí také Anna Hathaway. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Každé narozené dítě dostane od víly Lucindy (Vivica A.Fox) nějaký ten dar do života - a malá Ella není výjimkou. Od víly dostane dar poslušnosti, což ale znamená, že jakýkoliv rozkaz musí splnit. To, co se jejím rodičům zpočátku může zdát jako vzácný dar (co by za to někteří rodiče dali, že ano), se stane v dospělosti její noční můrou. Zvlášť když vše o jejím daru zjistí její nevlastní sestra Hattie. A když je Ella (Anne Hathaway) donucena zničit své dlouholeté přátelství, tak se rozhodne vydat na dalekou cestu plnou intrik, nebezpečí ale také přátelství a lásky, aby našla Lucindu a nechtěného prokletí se tak zbavila... Když to vezmu kolem a dokola, tak ani nevím, jestli se mi tato moderní pohádka líbila nebo ne. Některé scény byly super (hlavně zpočátku, moderní pohádkové město - dřevěné eskalátory, a tak), ale postupem času (a příběhu) jsem se docela začínal nudit (je to pohádka, tak bylo _naprosto jasné_ jak vše dopadne), a bohužel ani pitvoření Anne Hathaway mne z polospánku moc nevytrhlo. Výborné Somebody to Love od Queenů v pohádkové verzi :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)
  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)

Reklama

Reklama