Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hodně typická romantická americká komedie končící happy endem. Sympatický Ashton Kutcher spolu s Brittany Murphy se skvěle doplňují a do tohoto díla od Shawna Levyho se náramně hodí. Objevily se zde dobré hlášky i vtipné scénky. Průběh filmu byl očekávaný a tak nějak průměrný, z toho všeho mi vyplývá 50% - tři hvězdičky. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické, odpočinkové a vtipné komedie. A zde několik vtipných scén opravdu bylo. Mělo to i děj a navíc, co si budeme pánové povídat, Briitany Murphy není úplně k zahození. Zaujal mne zde i originální nápad, že komedie začne svatbou. Většinou romantické komedie svatbou končí a nevíme, co se s onou zamilovanou dvojicí dělo, a tady máme možnost pozorovat, jak asi většina těch dvojic z romantických komediií mohla dopadnout. Ale zde se vše vyřešilo a ústřední pár prožil druhé zamilování. Herecké výkony jsou v normálu, režie nijak výrazně špatná, scénář zajímavý, mne se ten film zalíbil a dávám tři hvězdičky, komedii považuji za mírně nadprůměrnou, ale ne příliš, takže toto hodnocení je odpovídající. ()

Reklama

danco123 

všechny recenze uživatele

Ak by som toto mal pozerať s priateľkou tak by sme sa asi pohádali. Inak herecké dvojica sympatická ,ale to určite nestačí nato aby film uspokojil a splnil moje požiadavky. Bola tu snaha o vtipné dialógy a scény ,ale jediný kto sa na nich zasmial boli herci vo filme u mňa vládlo počas týchto scén trápne ticho. Filmu dávam 30%. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to fajn komedie, u které se vždycky docela pobavím. Nic převratného, průměrný děj, průměrní herci, ale docela se to povedlo. Viděl jsem mnoho nasládlých komedií, které nepřinesly nic než nudu a nechápavý pohled nad trapností scén, tahle k nim ale rozhodně nepatří. Ač je Ashton Kutcher na CSFD hodnocený jako hodně podprůměrný herec (co nebudu vyvracet), občas se mu povede zahrát si i v poměrně dobrém filmu. Přijde mi jako herec, kterému řekli, co je vtipné, jaký pohled a jaká gesta, a on se podle toho chová, přitom ale asi netuší, že by vše šlo hrát i líp a přirozeněji. O Brittany Murphy nevím nic, ale v této komedii nebyla vůbec špatná. Celkově bych to hodnotil tak na 3 hvězdičky - 50% ... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zase další příjemná komedie do mé sbírky podhodnocených filmů. Milá, humorná, občas trochu bláznivá, ale pro mě rozhodně ne jakkoliv trapná či ujetá. Brittany krásně kulí ty svoje oči a spolu s Ashtonem "Kačerem" vytvořili hezký, mladý pár, pro něž budou líbánky velmi nespoutané. "Chováš se jako šílenec." - "To bude možná proto, že jsem dostal do hlavy popelníkem." ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Když Tom a Sarah poprvé dorazí do svého francouzského hotelu, rozdováděně utíkají po kamenné pěšince. Tato scéna byla improvizací Brittany a Ashtona. (HappySmile)
  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)

Reklama

Reklama