Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milá a zábavná komédia, ale len miestami, často nudná, trápna, predvídateľná. Ja ju mám spojenú najmä s Brittany Murphy, ktorá zomrela mladá a v iných filmoch pre mňa nebola až tak výrazná. Kutchera nemusím, ale tento film bol pre neho. Scenárovo, či efektami nič zaujímavé, prostredie tiež nevymysleli dobre, proste podpriemerná tuctová záležitosť. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hodně typická romantická americká komedie končící happy endem. Sympatický Ashton Kutcher spolu s Brittany Murphy se skvěle doplňují a do tohoto díla od Shawna Levyho se náramně hodí. Objevily se zde dobré hlášky i vtipné scénky. Průběh filmu byl očekávaný a tak nějak průměrný, z toho všeho mi vyplývá 50% - tři hvězdičky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nemohli by snad být rozdílnější - rozhlasový reportér nočního dopravního vysílání, zvyklý žít studentským životem (tzn. neuvěřitelný nepořádek, nepřetržité chlastačky, apod). Ona, z bohaté rodiny, vždy perfektně oblečená a vymydlená. Ale i tak, když se jednou potkali, přeskočila jiskra a přes odpory (hlavně její) rodiny se po velmi krátké známosti vzali. Nyní je čeká nejkrásnější týden v jejich životě, týden, strávený cestování po Evropě, a hlavně divokým a nespoutaným sexem. Nebo ne ? ... Viděl jsem snad někdy předvídatelnější film? Už od začátku je celá kostra filmu daná (mají se rádi, pohádají se, nemají se rádi, usmíří se, tralala), takže zbývalo jen čekat, jak se s tím autoři filmu porvou. Úplně na odpis to sice nebylo, dokonce několikero vtipných scén se taky objevilo (asi dvě), ale žádné velké nadšení ve mně film nevzbudil (a dokonce ani v manželce, která většinou u filmů toho žánru přimhuřuje oči). Nu co už... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, kdyby mi bylo sladkých patnáct let a byl jsem měšťácký šampon se zadkem v rodinném kabrioletu kroužící kolem sochy na náměstí troubějíc na peroxidní blondýnky s krysaříky koukající jim z růžové kabelky, dost možná bych je balil na letní kino promítající Líbánky. Pro upřesnění; balil bych ty holky, ne krysaříky. I když.... :-D Jenže. Poněvadž jsem o celého druháka ze základní školy starší, doma v garáži nám koroduje stará stotřicítka, a mými ženskými idoly jsou tmavé plavovlásky s krosnou na zádech, maximálně bych si tak se scénářem Líbánek utřel zadnici a důkladně spláchnul. Domluvil jsem! :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)
  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)

Reklama

Reklama