Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

zigy

všechny recenze uživatele

Takový medový dýchánek (viz slovenský název filmu) vhodný zejména pro fanynky Ashtona.... Vtipná byla zejména scéna, kdy Aston přesvědčuje svoji milou, že ta podprsenka, kterou u něj nalezla, je její..:) Když Američané cestují po Evropě, u mě vždycky mají úspěch zaručen - viz filmy "Jestliže je úterý, musíme být v belgii", nebo "bláznivá dovolená v Evropě".....Prostě: Jsou romantické komedie vtipné a inteligentní, a pak ty ostatní - tahle s přehledem patří do první kategorie, ale trhák to nebude. ()

Pepinec

všechny recenze uživatele

Jó, kdyby mi bylo sladkých patnáct let a byl jsem měšťácký šampon se zadkem v rodinném kabrioletu kroužící kolem sochy na náměstí troubějíc na peroxidní blondýnky s krysaříky koukající jim z růžové kabelky, dost možná bych je balil na letní kino promítající Líbánky. Pro upřesnění; balil bych ty holky, ne krysaříky. I když.... :-D Jenže. Poněvadž jsem o celého druháka ze základní školy starší, doma v garáži nám koroduje stará stotřicítka, a mými ženskými idoly jsou tmavé plavovlásky s krosnou na zádech, maximálně bych si tak se scénářem Líbánek utřel zadnici a důkladně spláchnul. Domluvil jsem! :-) ()

O´Neill

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to díval poprvé tak jsem to vypnul zhruba po 20 minutách. To však bylo ovlivněno tím, že jsem byl velice unavený, a zavírali se mi oči. Když jsem se na to dnes podívál do konce, tak musím říci, že ačkoliv to nebyla bůhvi jaka pecka, rozhodně jsem se u toho nasmál a rád dám 4 hvězdičky. Na plný počet to sice není, ale pro příjemnou odreagovačku to plně stačí. ()

castor

všechny recenze uživatele

Několik rozpustilých scén, pověstná chemie mezi Kutcherem a Brittany Murphy relativně zapůsobila, ostatní je ale jen vatou bez invence, která těžkopádně drží pohromadě. Režisér Levy navíc snímkem studiu vydělal VELMI slušné peníze, tudíž nás bude jeho jméno ještě nějaký čas otravovat!! Jen jeho nejnovější Noc v muzeu se stala komerčním megahitem!! ()

hazaba

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie o novomanželích a jejich svatební cestě, kde se pokazí, co se pokazit dá, takže se ti dva rozejdou, aby zjistili, že se fakt mají rádi a svatební cesta nebyla až tak špatná... Byla to docela nuda, ale když chcete vypnout mozek u romcom a v televizi nic lepšího z tohoto žánru není, proč ne. ()

• Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)
  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)
  • Když Tom a Sarah poprvé dorazí do svého francouzského hotelu, rozdováděně utíkají po kamenné pěšince. Tato scéna byla improvizací Brittany a Ashtona. (HappySmile)