Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

mustafa 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak jsme v Evropě arogantní, nepříjemní a mluvíme divným jazykem. Teda být Italem nebo Francouzem, tak tvůrce zažaluju. Tvůrci by si měli spíše utahovat z toho, jak někdo dovede natočit komedii bez jediné vtipně scény. Jediná vtipná scéna byla, když ten pes vyskočil z okna (jenže ukrást scénu z Něco na té Mary je, je opravdu na zavření do kriminálu). Vlastně jediné, co se mi na filmu líbilo, byla Brittany Murphy, která dokázala svou roli zahrát vcelku dobře, zvláště když měla představovat histerku, tak její grimasy stálys opravdu za to. Sečteno podtrženo - dává za dvě hvězdičky, ale opravdu s okřenýma ušima. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to fajn komedie, u které se vždycky docela pobavím. Nic převratného, průměrný děj, průměrní herci, ale docela se to povedlo. Viděl jsem mnoho nasládlých komedií, které nepřinesly nic než nudu a nechápavý pohled nad trapností scén, tahle k nim ale rozhodně nepatří. Ač je Ashton Kutcher na CSFD hodnocený jako hodně podprůměrný herec (co nebudu vyvracet), občas se mu povede zahrát si i v poměrně dobrém filmu. Přijde mi jako herec, kterému řekli, co je vtipné, jaký pohled a jaká gesta, a on se podle toho chová, přitom ale asi netuší, že by vše šlo hrát i líp a přirozeněji. O Brittany Murphy nevím nic, ale v této komedii nebyla vůbec špatná. Celkově bych to hodnotil tak na 3 hvězdičky - 50% ... ()

Reklama

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Takový medový dýchánek (viz slovenský název filmu) vhodný zejména pro fanynky Ashtona.... Vtipná byla zejména scéna, kdy Aston přesvědčuje svoji milou, že ta podprsenka, kterou u něj nalezla, je její..:) Když Američané cestují po Evropě, u mě vždycky mají úspěch zaručen - viz filmy "Jestliže je úterý, musíme být v belgii", nebo "bláznivá dovolená v Evropě".....Prostě: Jsou romantické komedie vtipné a inteligentní, a pak ty ostatní - tahle s přehledem patří do první kategorie, ale trhák to nebude. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)
  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)

Reklama

Reklama