Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Van Dammeovky mám rád, ale tohle byla nehorázná nuda. Scénář plnej blbostí, režie bez jakéhokoli nápadu, děti na zabití a Van Damme si ani moc nezakopal. . . Z odpadu Náhlou smrt zachraňuje bitka s tučnáčicí - to jsem se fakt bavil :-) A taky ty záběry z opravdového zápasu - btw všimli jste si Jardy Jágra? Já jo :-) ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Akční film má asi nějaký vážný problém, když se mi u něj podaří usnout. No, možná, že to není chyba filmu, já usnu i u formule jedna. Takže nějaká podobnost? No ano, v zásadě je tento film stejný jako libovolný závod F1. Dlouhá období nudy se snaží přebít nějaká akce. Tak, kde na okruhu létají kousky karbonu a občas celé vozy, tam nastoupí jednočlenná úderka a začne. Ze začátku to jde, boj s tučňákem má docela grády (i když střihači bych vrazil obě ruce do fritézy) a občas i pokus o humor zazní. Pak už to jde s kopce, velice otravné děti, nelogické díry, JCVD na ledě a... A pak mně zahalil oblak Morfeův a zbytek jsem milosrdně prospal. ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Myslím si ,že myšlienka filmu tak trochu vykráda Smrtonostnú pacsu!No a Jean-Claude je fakt nezničiteľný!Film na mňa pôsobil dosť komediálne dosť prehnane a až vtipne!Tá scéna kde sa bije s tým maskotom Tučniaka v kuchyni tak to vyzerá ako nejaká paródia tam som sa neskutočne nasmial a oni to mysleli fakt vážne?No tak to snád nie:-)A ozaj on tam fakt bol Jágr?:-)! ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s belgickým fešákem, pro který mam prostě slabost, i když je film narvaný všelijakými klišé (Např. hrdinovo trauma) a patosem, který na nás mává z každé druhé věty. A ani fakt, že se jedná o dost silnou vykradačku Die Hard mi nevadí, protože je tu slušná akce (Bitka s maskotem Tučňáků nemá chybu a třeba průnik do lóže nebo finále s vrtulníkem jsou také zdatně natočené momenty). Za pochvalu rozhodně stojí Hyamsova kamera, kdy občas vykouzlí hodně zajímavé záběry (Kamera se zvedne od ledu až ke střeše, kde se jen tak tak drží svaly z Bruselu a Van Dammův pobyt na ledě je taky skvěle odvedená záležitost.). Pochválit musím i fakt, že si film nesnaží hrát na nic jiného než na zábavné béčko, kterému k dokonalosti chybí jen lepší hlášky. Mozek velí 3*, srdce 4* a já se nostalgií vždy nechám rád unést. ,,Co uděláš? Namočíš mě?"-,,Né." P.S. Potěšilo mě i to, že se hráč s číslem 68 dostane několikrát do záběru a často je zmiňován i v komentáři. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokud bysme hledali někoho,kdo phřbil už tak nic moc kariéru van Damma, museli bysme ukázat na Petera Hyamse.Jejich předchozí společný počin Timecop sice nebyl až tak špatný a poměrně i vydělal, ale to co tihle pánové předvedli v Náhlé smrti vypadá jak parodie na akční filmy,která je myšlena bohužel naprosto vážně. Traumatizovaný hasič, který je přeborník v karate dostane práci na hokejovým stadionu, kde se schyluje k poslednímu zápasu o Stanley Cup. To co van damme předvádí je vrchol trapnosti,chvílema se zdá, že ani není schopen se hýbat.Jediná zajímavá scéna je bitka s tučňákem v kuchyni, za kterou si film zaslouží aspoň jednu hvězdu. Ostatní herci jsou naprostá katastrofa, což mě hlavně překvapilo u Boothe, ale co naplat,když máte blbej a děravej scénář,tak s tím neuděláte nic. A pokud jde o pana režiséra, tak by měl jít trochu s dobou, páč jeho režije je naprosto nevýrazná a naprosto trapná,což okusil i Arnold v Konci světa,což byl málem i konec jeho kariéry. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)
  • Hráč s číslem 68, které nosí na dresu Jaromír Jágr, byl na ledě u tří inkasovaných gólů Pittsburghu a u žádného vstřeleného. (Untouchabl)
  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)

Reklama

Reklama