Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5...Jednu * musím pridať za krásnu a emotívnu scénu v ktorej sa mi slzy tlačili do očí - keď hasič Jean- Claude v rozhodujúcom zápase o Stanley Cup nastúpi ako brankár na jeden samostatný nájazd a samozrejme ho chytí, pričom ostatní sa tešia ako malé deti..Dojemné!!! Inak pekná béčková sračka samozrejme ... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Dnes již značně vyčpělá podívaná, nepokrytě těžící z úspěchu "Smrtonosných pastí" a "Přepadení", která zároveň výše zmíněné série vesele vykrádá. Dělá to ale hodně nešikovně a připočteme-li k tomu Jeana-Claudea v (i na něj) poněkud slabší formě a dvě protivná, nehezká děcka, výsledkem je film, který dnes pobaví asi už jen historika akčního žánru jako nevábná vzpomínka na doby dávno minulé. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma putavy namet. Sice je to milionta variacia Die Hard, ale to nevadi, lebo tento typ filmov mam rad. Technicka stranka je tiez v poriadku. A napriek tomu je to neskutocna nuda. Hlavny problem vidim v takmer absentujucich akcnych scenach. Behom prvej polovici tam Van Damme zmlati iba jedneho maskota. Skoda ze to je jedina poriadna bitka celeho filmu. V druhej polovici zase pobehuje po stadione jak kralicek Energizer a sem tam niekoho v parsekundovej bitke dost brutalne zabije. A este si stihne aj zahrat hokej. Trapne. No a na konci vybuchne jeden vrtulnik. A to vsetko stalo 35 mega? Evidentne väcsinu rozpoctu Van Damme prešnupal. Okrem Van Damma, ktory tu nepochopitelne hra hasica, ktory sa vie nahodou bit, tu zaujme este zaporak, ktory je tak ubohy, ze ho slovne zotrie aj Van Dammova mala dcera. A potom ma zaujala este postava jedneho agenta vdaka jeho priezvisku. Agent Hallmark. To celkom sedi, pretoze tento film je vhodny maximalne pre zeny pri zehleni, takze im snad nebude vadit, ze sa v nom nic nedeje a ked Van Damme zachrani svoje dve deti, tak im to roznežni srdiecko. Pamätam si, ze ked tento film vysiel prvykrat na VHS, tak ma sklamal natolko, ze som ho ani nedopozeral. A to som vtedy Van Damma absolutne zral. Dnes som uz zvyknuty na kdejaky odpad, takze som to zvladol, ale stale to povazujem za najnudnejsiu ackovu Van Dammovku. 2/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle Van Dammovu Smrtonosnou past v hokejové hale vychutnal v plné kráse a přihazuju jednu hvězdu k těm třem co mi zde svítily. Důvod je zcela jasnej! NOSTALGIE! Van Damme se mnou prožil celý dětství a já se k němu v dnešní přeplácané době plný digitálu a všelijakejch zbytečnejch vymožeností vracím a vychutnávám si laciný triky a silný údery v parádním béčkovým trháku! Navrátili se mi vzpomínky na souboj s maskotem tučňáků, na Jeanovi golmanský dovednosti, ale taky na mojí sbírku hokejových kartiček, kde mě vyzařovala jedna pozlacená s Lucem Robitaillem, o kterým se zde docela dost mluví. JCVD v nejlepší formě! 75% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Van Dammeovky mám rád, ale tohle byla nehorázná nuda. Scénář plnej blbostí, režie bez jakéhokoli nápadu, děti na zabití a Van Damme si ani moc nezakopal. . . Z odpadu Náhlou smrt zachraňuje bitka s tučnáčicí - to jsem se fakt bavil :-) A taky ty záběry z opravdového zápasu - btw všimli jste si Jardy Jágra? Já jo :-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Hráč s číslem 68, které nosí na dresu Jaromír Jágr, byl na ledě u tří inkasovaných gólů Pittsburghu a u žádného vstřeleného. (Untouchabl)
  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)

Reklama

Reklama