Reklama

Reklama

Tichá msta

  • USA Acts of Vengeance (více)
Trailer

Bohatý právník žije spokojeným životem, naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Budem dnes pri hodnotení trošku veľkorysá a pominiem fakt, že hlavný Banderas sa hojí wolverínskou rýchlosťou, bojové umenia zvládne behom pár mesiacov a sluch sa mu výrazne zlepší v momente, ako prestane rozprávať (to musel byť predtým decibelový masaker). Na druhej strane, je mojou povinnosťou oceniť jeho zápal pre literatúru. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(15%) Ach jo, proč? PROČ? Proč něco takové natočil právě můj oblíbenec Isaac Florentine ? V tomto případě jsem rozhodně nečekal, že to bude akcí nabité. Příběhy o pomstě mám rád, i ty ukecané, tvořeny spousty dialogy, ale toto prostě vůbec nefungovalo. Po akční stránce to nebylo až tak zlé, ale i tak jsem zklamán. Máme tu pár soubojových sekvencí, obyčejnější natočeny, ale furt to mělo patřičnou úroven. Ale už to není to, co to bývalo. Ostatní aspekty filmu – o tom snad radši nebudu mluvit (psát). Hmm a nebo jooo. Tohle mělo být o pomstě? Ahaa, nějak jsem si toho nevšiml. Po tragickém úmrtí Banderasovi rodiny se to vůbec netvářilo jako film o pomstě. Chápu, že Banderas hrál netypického hrdinu, ale i tak. Místy se choval jako vůl. Řval jak kráva u arény a když do ní vstoupil, tak v ruce držel panáka a nechal si nařezat? Je tohle vůbec možné? :D Pak tu máme menší scénu, kdy vidíme, jak se Banderas učí bojovému umění. To pak dává logický rozum, že se umí prát. Jenže ten filozofický doplněk absolutně nefunguje. Banderas si usmyslel, že bude mlčet a jen kýve hlavou. Scénář a děj? To nemá absolutně žádný. Ani finále mě nějak nechytlo. To jak se Banderas dopracoval k pravdě, to mě taky celkem vytočilo – absolutní nesmysl. Je mi líto, ale toto se absolutně nepovedlo, ani ta slabá akce za moc nestojí. Pokud bude Florentine takto pokračovat, tak by bylo lepší, aby se na ty filmy vysral. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

No, prosim. I velkej Antonio už zaletěl natočit něco s bulharama. Film průhlednej a neoriginální, akce prkenná, příběh průměrně nudnej. Kromě Antonia tady máme ještě už slušně zestárlou Paz Vegu, a prakticky na minutu zlanařenýho Roberta Fostera. Tam je ale jasný, že ten by víc nedal. Tomu filmu prásknu tři hvězdy, ale jen za to, že to nikomu neublíží, a je to o pomstě. Jinak ale zapomněníhodný. 50%. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Celkově se dá říct, že se jedná o lehce nadprůměrný akční-thriller. Scénář sice není bůhví jak kvalitní, ale když přistoupíte na stanovenou hru pomsty Antonia Banderase dle knihy Marcuse Aurelia, tak se hodinku můžete dobře bavit jako já. Herecky to samozřejmě stojí na Banderasovi a je veliká škoda, že Karl Urban je jen vedlejší postava (škoda, že to nebylo opačně:o)). Florentine akci natočit opravdu umí; jeho pokus udělat áčkové pojetí akčního filmu kvituji, i když se to nakonec nepovedlo na 100 % :o). Lehce nadhodnotím, poněvadž to tu je zbytečně podceňované - mezi 3/4 hvězdami. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na kvality režiséra sú bojové scény zvládnuté úžasne, aj niektoré áčkové filmy by mohli závidieť, no to je jediné pozitívum filmu. Ešte keby sa Banderas snažil klasicky pomstiť a nehral sa na mnícha so sľubom mlčania, tak to mohlo byť OK, ale ani záverečné odhalenie nie je bohviečo. Nechcem spoilerovať, tak ho tu nejdem rozpitvávať, ale keď sa nad tým človek zamyslí, tak to príliš zmysel nedáva. Proste klasický podpriemerný thriller, akých sú stovky. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama