Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

HAL 

všechny recenze uživatele

Už je zjevné co tahle série nutně potřebovala - aby z ní táhl do háje její důchovní otec, nesmrtelný břídil Antoine Fuqua. Bez něj jsou to na rozdíl od prvního dílu najednou vtipné a tak akorát nadsazené akční béčka do kterých se Gerard Butler přímo narodil. Vůbec by mi nevadilo kdyby tímhle stylem zvládal točit další pokračování až do důchodu. 7/10 ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako upozornenie, že môže byť nebezpečné, keď sa do Bieleho domu dostane cvok. ktorý chce urobiť Ameriku opäť veľkou, to je fajn. Iné stránky filmu sú žiaľ zúfalo podpriemerné. Hlúpučký a neuveriteľne predvídateľný scenár, efekty ako z lacného TV filmu, ani herci (až na Nicka Nolteho) nič moc. Čiže to isté ako predošlé dve časti. Dúfam, že už nič ďalšie padať nebude. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podezřele levnější a celkově méně akční, než předchozí dva díly. Je to i velmi předvídatelné a kdo bude záporák je jasné hned od začátku. Na druhou stranu Butlerův Mike Banning je podobný sympaťák jako Neelsonův Bryan Mills a interakce s Nickem Noltem jsou parádní. Těch pár přestřelek je zpracováno zábavně, ale trochu mi tam chyběla nějaká větší wow scéna. Další díly téhle série nicméně určitě vítám. Podobných oddychových nekomediálních akčňáků s tak nadupaným obsazením dneska zas až tolik není. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prakticky čitateľné od začiatku až do konca. "Angel Has Fallen" popravde pre mňa neprináša ani inováciu, ani reálny záujem. Ale ako jednoduchý akčný thriller, ktorý vám síce bude povedomý, ale neotrávi... myslím si, že to celkom funguje. A dôvodom je hlavne Gerard Buttler, ktorý sa v role Mika Banninga skutočne ukazuje ako charizmatický a šikovný ochrankár. Síce si priznajme, že všetky tieto filmy fungujú rovnako. Nepriatelia vystrieľajú obrovské množstvo guliek, ale nikdy nevedia zasiahnuť cieľ, o ktorý im skutočne ide. Keby to bolo inak, tak by sme boli v úplne inom filme, ktorý by asi nemohol moc niekam pokračovať. Takže dokážem tieto kilšé celkom týmto filmom tolerovať. No na druhú stranu sú tu veci, ktoré sa až tak dobre tolerovať nedajú. Ako napríklad fakt, že je to predvídateľné od začiatku do konca a predtým, než sa udalosti reálne udejú budete vedieť kto je padouchom a ako to celé asi bude prebiehať ďalej. Je to jasné ako facka. A druhá vec je fakt, že ak ste videli Harrisona Forda vo filme "The Fugitive" tak ste videli tento film. Je to dokopy presne o tom istom. S malými odchýlkami. A popravde by som vám viac odporúčal práve tú 16 rokov starú klasiku. Je to otrasný film? Nie. Myslím si, že má dostatok dobrej akcie, charizmatických postáv a aj celkom dobrých momentiek medzi Butlerom a Hustonom. A to záverečné finále na nože sa mi páčilo. Spolu s tým pocitom rešpektu. Možno film trošku nadhodnotím, ale myslím si, že je celkom funkčný a pozerateľný. Ak máte radi akčné thrillery s touto zápletkou, tak si to užijete. Hodnotenie: C+ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejdříve Žérarovi upadl foťák,pak Londýn a i když by člověk čekal,že mu do třetice upadne rovnou nějaký stát,nestalo se a upadl mu anděl.Tak jako tak,oba předchozí filmy mám i přes dementní scénáře rád a beru je jako fajn oddechovky.Trojka jde pak stejnou cestou.Akce je dost a třeba jedna z úvodních scén s drony je opravdu povedená.Bohužel je to ale všechno.Žérár totiž není celkem evidentně v nejlepší formě a nevypadá že by ho to zrovna moc bavilo.Tvůrcům pak nevychází ani rádoby šokující zvraty,protože kdo je hajzl a zrádce je jasné už asi po pěti minutách.Třešničkou jsou pak digitální triky,které dělal velmi pravděpodobně stejný člověk jako u Geostorm.Doufám,že dalšího dílu se pro dobro všech už nedočkáme...60% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

  • Severoamerické tržby byly 69 milionu dolarů, celosvětové pak 146,7 mil. (NIRO)
  • Výroba filmu meškala mesiace, aby sa Gerardovi Butlerovi (Mike Banning) umožnilo zotaviť sa zo zranení, ktoré utrpel pri páde z motorky. (chesterko)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama