Reklama

Reklama

Den za dnem

(seriál)
  • USA One Day at a Time
Trailer
USA, (2017–2020), 21 h 48 min (Minutáž: 21–35 min)

Hrají:

Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Stephen Tobolowsky, Rita Moreno, Eric Nenninger, Fiona Gubelmann, James Martinez, Jay Hayden (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Obsahy(1)

V tomhle remaku televizní klasiky vychovává svobodná hispánská máma dospívající dceru a syna puberťáka. Vydatně jí přitom „pomáhá“ její konzervativní matka. (Netflix)

Recenze uživatele zdepapepa k tomuto seriálu (1)

Den za dnem (2017) 

Jsou pořady, kde se to jen hemží postavami, které mi jsou cizí. Rád si rozšiřuji obzory a často je mám i tak rád. Jednou za čas se ale objeví pořad, který mi v určitých směrech nastavuje zrcadlo, ať už řešenými příběhovými linkami, lokalitou dění nebo jen volbou postav/herců a hereček. A to je přesně případ ODAAT - je jedno, jaká je objektivní kvalita seriálu - dle Netflixu zřejmě velká ne (díky bohu za PopTV), pro mě ale ano. Jen nedokážu určit, jestli to jsou perfektně vypointované situace, perfektně zahrané situace nebo situace formátu "a very special episode", které však vůbec nejsou těžkopádné. Ve všech těchto situacích se daří scénáristům najít nějakou tu komičnost, když už ne jiné pocity. Kvalitu hraní Justiny Machado znám dobře z Odpočívej v pokoji, všichni ostatní byli příjemným překvapením (výjimkou jsou některé guest stars, které znám už odjinud). Třešničkou na zatím čtyřchodovém dortu je předělaná znělka z původní verze sitcomu, která se mi zatím neoposlouchala. Pořád je to však klasický sitcom s laughtrackem, kterých televizí proběhly už možná stovky. Koneckonců mezi nimi byla i původní verze seriálu, která se ke mně nikdy nedostala. Jsem ale vděčný za to, že její reinkarnace ano. ()

Reklama

Reklama