Reklama

Reklama

Den za dnem

(seriál)
  • USA One Day at a Time
Trailer
USA, (2017–2020), 21 h 48 min (Minutáž: 21–35 min)

Hrají:

Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Stephen Tobolowsky, Rita Moreno, Eric Nenninger, Fiona Gubelmann, James Martinez, Jay Hayden (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Obsahy(1)

V tomhle remaku televizní klasiky vychovává svobodná hispánská máma dospívající dceru a syna puberťáka. Vydatně jí přitom „pomáhá“ její konzervativní matka. (Netflix)

Recenze uživatele kockodan k tomuto seriálu (1)

Den za dnem (2017) 

Tragická hrůzostrašnost nejhoršího amerckého sitcomového ranku. Vrcholně nesympatická Justina Machado s trapnou Ritou Moreno tvoří opravdu cringe-worthy základ této bezúsměvné taškařice, která v roce 2017 posouvá vývoj žánru sitcom o několik mílových kroků zpět. Goofy lesbická teenager dcera trapně přehrávala, a pitvořila se v každém záběru obličejovými "reakcemi" na každé dění a repliku okolo ní... Z té jsem opravdu rostl. Navíc na lesbičku byla až moc feminní, a proto totálně nepřesvědčivá. Mladý syn v podání Marcela Ruize byl jediným protagonistou jehož herectví a výraz mi nevadil. A to je co říci o 15 letém debutantovi. První tři episody jsem u tv proseděl absolutně bez jediného úsměvu, o smíchu, či výbuších huronského řevu se absolutně nedá mluvit. Pilot byl asi nejtragičtější. Těsně před koncem jsem si uvědomil, že jsem se za celých 45 minut ani jednou nepousmál! Pár legračních situací a replik zajistil v nekolika následujících dílech Schneider, ale to je asi tak vše. Dlouhatánské prostoje, čekání protagonostů po replikách na smích obecenstva, špatný rytmus, úmorná předvídatelnost a 100 krát omleté gagy ze stovek klasických sitcomů let minulých. Kdyby hlavní hrdinky nebyly trapačka s nesympaťačkou dal bych o hvězdu navíc? To bohužel ani omylem! Originál neznám, ale předpokládám, že to byl klasický sedumdesátkový sitcom, který by už dnes neobstál, ani humorem, hereckými výkony, časováním ani tehdejšími tématy. Tím, že ho oprášili po 40 letech, napsali do něj dnešní progresivní mileniálská "palčivá" gay a gender témata, ovšem vůbec nezměnili fakt, že opět nebstojí. Rozhodně ne s nevtipným psaním a tímto podprůměrným castem. 35% ()

Reklama

Reklama