Reklama

Reklama

Únos doktorky Crusherové teroristickou skupinou uvrhne posádku do občanské války na planetě Rutia IV. (SkyShowtime)

Recenze (5)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré a nadčasové téma! Místy to mohlo být prokreslenější... Vždy když chci něco zkritizovat a uvědomím si, že je to přes 30 let staré, často si vzpomenu že tehdy jsem z toho byl unešený, takže kritiku dnešního pohledu mírním. A mimochodem, já jsem rád, že je doktorka Pulaski s S02 pryč... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri a pol série si trebalo počkať, kým v akčnom súboji uvidíme aj samotného kpt. Picarda. Síce je krátky, ale efektný, až ma to prekvapilo. Téma teroristického boja síce nie je z tých najzaujímavejších, čo v startrekovskom univerze môže divák vidieť, ale seriál si  s ňou veľmi dobre poradil, je tu akcia, je tu ohrozenie, cit a s spolu s technológiou presunu v priestore ide o nadpriemernú epizódu. Zaujímavo spracované, ako môže byť aj rasa s menším vývojom a slabšou technológiou ako je tá federačná dosť nebezpečná. Navyše je tu presah aj do súčasnosti. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře zpracované nadčasové téma terorismu - co tomu chybí k 5* je trochu větší vykreslení (aspoň expozicí, když nic jinýho...) toho proč tu nezávislost vlastně původně chtěli a vůbec trochu víc emoční hloubky (protože dr. Crusher je všem ukradená, zvlášť když se i tady chová jak tuctová pizda - proč že to ta doktorka z s02 musela pryč? :( ), aby se s tim člověk mohl i trochu víc sžít a ne jen to jen chladně ocenit. Btw. antagonista je fakt dobře napsanej i zahranej a svým charisma hodně nad Star Trek antagonistickým průměrem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama