Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clay se snaží přijít na to, kam odvezli polaroidy. Justin se ukáže ve škole. Zach všechny překvapí svojí informací o Hannah. (Netflix)

Diskuze

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Přidávám se k ostatním, za mě též prozatím nejlepší díl S02. Zach celou tu sérii je jako jeden z nejmenších záporáků a fandím mu, takže jsem zvědavý, jak se přímo on bude odvíjet 

Sell

Sell (hodnocení, recenze)

Pre mňa zatiaľ najlepší diel druhej série. A súhlasím s názormi ktoré tu už odzneli čo sa týka postavy Zacha a som zvedavá čo sa s ním stane, pretože nesúhlasím s tým ako sa k nemu ostatní správajú.

Wolftalon

Wolftalon (hodnocení, recenze)

EH17

Přesně, jeden z nejlepších dílů v této sérii! A jinak budou následovat velmi... zajímavé... věci :D

EH17

EH17 (hodnocení, recenze)

Wolftalon

Naprosto souhlasím. Postava Zacha graduje postupně, ale tímto dílem se asi dostává do čela, co se týče mých oblíbených postav. Zatím nejsem dál, tak nevím co bude následovat. Ale tenhle díl pro mě naprosto geniální.

na příspěvěk reagoval Wolftalon

Wolftalon

Wolftalon (hodnocení, recenze)

Proč u všech bohů dostává Zach od všech takovej kotel :D? Je to snad jedinej člověk na páskách, co si to vůbec nezaslouží. Už v první sérii jsme se dozvěděli, že ten zmuchlanej dopis nevyhodil, a teď je to úplně stejný. Hana jemu řekne, že je lepší když to ukončí, takže je to zkrátka chyba obou dvou - ona taky měla něco říct.
Určitě trpí škatulkováním mnohem víc než Hana, ale ta je mrtvá, takže to nikoho jinýho stejně nezajímá, plus duo ubrečenců Clay + Alex do něj ještě jedou bomby :D.

Jakože všechny postavy jsou super napsaný, ale Zach je pro mě top a zároveň snad nejvíc relatable.

na příspěvěk reagoval EH17

Reklama

Reklama