Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (123)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Sing 2 strčí hravě do kapsy všechny Disney a Pixar animáky z roku 2021. A to jak animací, tak dynamikou, emocemi, příběhem a hudebními čísly. Dokonce se mi sequel líbil víc než jednička. Původní parta se totiž vrací a chce se svým muzikálem prorazit ve velkém městě, v cestě jim však stojí proradný producent. Nejlepší scéna je, když Bono Vox zpívá svůj song I Still Haven’t Found What I Was Looking For. Za mě fakt pecka od Illuminations. 4* ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Veselé, zábavné, dobře napsané a perfektně animované. Děti nadšené, my dospělí jsme si na své přišli taky. Líbila se mi jednička a dvojka ji ještě překonala. Ne že by neexistoval lepší animák, ale Zpívej 2 je natolik osvěžující a příjemná záležitost, že jdu s chutí do plných.  Castingová scéna k popukání. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Maximálne príjemné prekvapenie len čo je pravda. Priznávam, že po pre mňa pomerne dosť nudnej jednotke prišiel absolútne svieži závan v podobe zábavnej a veľmi melodickej dvojky, s úžasnými postavami a dobrým príbehom. Začiatok ma síce nepresvedčil, ale od momentu “Hi, my name is” to už išlo ako po masle. Smial som sa a užíval si výborne vybrané piesne. A keď toto už poviem ja, čo kapelu TyTiež fakt nemusím, to už je čo povedať. Niekoľko postáv mi prirástlo k srdcu, žiadna nevadila, ale hviezdou je pre mňa jednoznačne Darius. Chcem také vlasy. Asi by som nikdy nepovedal, že je možné natočiť v animovanom formáte show o ktorej poviem, že je veľkolepá. Aj to sa tuna podarilo. Prevláda veľká spokojnosť, do budúcna nevylučujem, že zvýšim hodnotenie na strop, ale dnes zatiaľ dávam plnotučnú štvorečku. Výborné to bolo. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Sing 2 je ešte veľkolepejšie, pestrofarebnejšie a nápaditejšie ako jednotka. Celé je to jedna veľká šou, človek dostane film, koncert, cirkus a svetelnú šou v jednom. Určite sa to oplatí vidieť v kine. Čo sa ale samotného príbehu týka, bolo to už slabšie a preto dávam o hviezdičku menej. Postavy boli fajn, páčilo sa mi, že už tam nebola myš, ale sympaťák lev! Animácia a všetky špeciálne efekty SUPER. Videla som to v kine s dabingom, po pozretí originálu možno ešte zmením hodnotenie. Deťom sa to tiež páčilo a bolo to naše vlastne prvé rodinné kino v štvorici. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvé dielo, predstavené ešte v roku 2016, bol príjemným prekvapením, hlavne vďaka skvelým postavičkám a citom vybraných pesničiek. Pokračovanie síce nepostráca nové postavy s potrebným potenciálom (napr. postava dabovaná Bonom alebo Mr. Crystal), aj samotný príbeh má niekoľko sľubných častí (napr. snaha prekonať naše obavy, bolesti, depresie alebo nešťastie), ale celkovo Sing 2 už nevie udrieť tak silno ako prvé dielo. Chcelo by to trochu lepší vývoj charakteru jednotlivých postáv. Stále sa však bavíme o veľmi dobrom anime, v ktorom tvorcovia aj teraz potvrdzujú, že majú cit pre kombináciu rozprávkových a muzikálových prvkov. Napísané a predvedené predstavenie síce postráca lepší príbeh, ale pompéznosť mu nechýba. Škoda, že jednotlivé prvky predstavenia neobsahujú trochu viac rock/metal prvkov (ale to je len môj problém). Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama