Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (125)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ja myslím, že sa aj druhý diel podaril. Ostali nám staré dobré postavy a tie nové boli zaujímavé. Koala zase raz naklame všetkým okolo čo sa dá a nastrká sa kde ho nechcú, ale vďaka tomu majú vystúpiť v nejakej obrej show. Všetky postavy sa musia v niečom zlepšiť alebo prekonať svoj veľký strach z niečoho. To zliepanie programu a trénovanie občas trochu drhne a nudí, ale záverečná show je tak pecková, že to na tie 4* vytiahlo. A dcérenka moja bola spokojná a vysmiata a to je hlavné. ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Zpívej 2 je skvělým nástupcem jedničky. I když jedničku mám raději skrz to budování příběhu a jak to celé vlastně začíná, tak dvojka mě dokázala zabavit. Ono když se to tak vezme dvojka vlastně nepřináší skoro nic nového, a servíruje nám vlastně to co bylo v jedničce akorát v bledě modrém. A i tak jsem byl nadšený, a splnilo to veskrze mé očekávání od pokračování. Ale kde vidím hlavní problém tak to je postava jménem Porcha. Mě ta postava tak strašně nebavila. Od prvního představení, až do třetí čtvrtiny filmu, mi ta postava lezla těžce na nervy. A někdy to scénaristicky nedrží moc pohromadě. Ale co mě hodně překvapilo, tak to je opět rozmanitost vybraných písniček, nápaditá vizualizace a skvělá stylizace s animací. Stylizace s animací jdou ruku v ruce a nádherně tak vytvářejí pestrobarevnou hudební jízdu. A záporák je skvělý. Jde z něj strach a je opravdu neústupný. Takže kdybych to měl shrnout: Zpívej 2 je dobrý animák. Ale i přes kreativní animaci s pestrobarevnou paletou barev, chytlavou hudbou a nádhernou stylizací, se tu najde pár nějakých problému ať už v scénáři či přímo v postavách. Ale i přesto dávám docela vysoké hodnocení 7/10, a doporučuju všem, co hledají nějakou rodinnou zábavu s dětmi. To určitě jak děti, tak dospělé zabaví. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nedopadlo tak hrozne ako som očakával a zo Sing 2 sa stal celkom dôstojný nástupca. Postavy boli celkom fajn, ale pripadali mi menej výrazné a vtipné ako v jednotke. Príbeh jednoduchý, ale asi najviac ma mrzelo, že tvorcovia išli do istoty a použili známe hity namiesto toho, aby vytvorili originálnu hudbu. Pesničky sa ale do filmu hodili, takže to beriem. 6,7/10. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Animáky často nehodnotím, byť jsem jich díky dětem viděl mraky, ale u Zpívej s číslem dva rád udělám výjimku. Jednička mi totiž kdysi překvapivě polechtala slzotvorné kanálky a tak jsem čekal další porci podobně příjemně laciných emocí. A s překvapením jsem zjistil, že i když jsem se podobné nálože nedočkal, tak odcházím z kina stejně spokojený jako mí potomci. Plakátek si  tedy v pokojíčku vylepovat jako oni nebudu, ale klidně s nimi někdy kouknu znovu. Zvláštní, tohle Zpívej, kýčovité obrázky a písničky mimo můj obvyklý okruh zájmu, tentokrát i zcela běžný příběh s padouchem a pochopitelně  lehce zjednodušené morální ponaučení a poselství o plnění si snů, lásce, přátelství a bla bla bla a já se zase necítil trapně.  A jak tak koukám na současný rating, tak nejsem sám, komu tahle hravá srdcovka  zase sedla.  Možná proto, že je ve své podstatě tak kouzelně a prostě upřímná?  Čtyři,  ta jedničková slza přece jen trochu chyběla. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Sing 2 strčí hravě do kapsy všechny Disney a Pixar animáky z roku 2021. A to jak animací, tak dynamikou, emocemi, příběhem a hudebními čísly. Dokonce se mi sequel líbil víc než jednička. Původní parta se totiž vrací a chce se svým muzikálem prorazit ve velkém městě, v cestě jim však stojí proradný producent. Nejlepší scéna je, když Bono Vox zpívá svůj song I Still Haven’t Found What I Was Looking For. Za mě fakt pecka od Illuminations. 4* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama