Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (277)

NiWi 

všechny recenze uživatele

Slender Man není vyložená katastrofa, ale rozhodně je šíleně neoriginální, nudný a táhne se. Postavy jednají nelogicky, přemýšlejí nelogicky, dialogy jsou dobré tak napůl, především mimo ústřední čtveřici nefungují. Naštěstí má film 93 minut, což je v této podobě hraniční. Vizuál ani hudba ničím nepřekvapují, většina jumpscarů je snadno odhadnutelná a spousta scén nikam nevede. Pár výjimek se najde, avšak obecně je charakter Slender Mana trestuhodně nevyužitý. Hororový rok 2018 si rozhodně zaslouží lepší přírůstky. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela slušné, spíše tedy pro teenagery, možná pro ty zádumčivější, jsou-li mezi tím dnešním stádem s mobily místo zvonců vůbec nějací takoví. I celková podstata a forma, jakou zlo v této podobě zasahuje oběti, může být zprvu odrazující, pokud se k filmu přistupuje už s předsudky, nicméně navzdory všemu jsem si užil velmi dobrou atmosféru, režii i způsob vyprávění, který dospěje k docela originálnímu závěru. A nakonec i ta partička pohledných, vzhledově a rasově vyvážených, kočiček to nesehrála vůbec špatně. [Kino Citadela - Litvínov]. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První půlka byla docela fajn (dokonce bych i řekl lehce nadprůměrná), ale čím blíž byl konec, tím byl ten film horší a na konci už opravdu směšný. Nelogický ovšem byl od samého začátku (hlavně celá ta zápletka kolem vyvolávání, čili hlavní téma filmu), ale natočené to bylo docela slušně a díky hlavním holkám, které sice byly tupé, ale velmi hezké a hlavně díky překrásné Joey King se na to aspoň dalo koukat. A překvapivě i atmostéra byla docela slušná. Ale jinak je to na prd. Ve druhé polovině se celá zápletka nějak prapodivně zamotá a přestane dávat smysl úplně (a navíc aby se v ní čert vyznal). A když dojde i na víc prostoru pro samotného Slendermana, celý tento bubák ztratí veškerou strašidelnost, neboť i on se chová směšně. A při poslední dvacetiminutovce už jsem se jenom smál tomu, jak je to celé strašně, ale strašně hloupé. Námět je samozřejmě výbornej, ale tohle je prostě špatně a navíc je to až příliš ambiciózní, protože ten konec je fakt prapodivnej. 45%. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Většina dnešních hororových počinů je točena podle stejného vzorce, takže tyto snímky většinou ničím nepřekvapí a pouze Vás utvrdí v tom, že tento žánr je jen zoufale průměrný. Sice se někdy zjeví kvalitní a originální "vlaštovka", avšak to zas tak často není. Bohužel, snímek Slender Man není ani jedno z těchto výše zmíněných, jelikož je na něm špatné úplně všechno. "Lekačky" povětšinou nefungují a jsou k smíchu, kamera je otřesná a schizofrenní, což v kombinaci s nelogickým chováním postav a kostrbatým dějem vytváří nudnou a zbytečnou podívanou, u níž budete ještě s láskou vzpomínat na ty předvídatelné, unylé ale krásně průměrné starší hororové snímky. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bude to fungovat jako náplň pro emo párty středoškolaček, ale jinak se těžko hledají pozitiva. Slender Man je k smíchu a všichni aktéři se klasicky chovají jako dementi. Prim hrají videa a sociální sítě. Mobil je v záběru častěji než většina herců, takže cílovka bude spokojena, jak jí to jde naproti. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Projekt byl i přes svůj nízký rozpočet během produkce několikrát pozastaven kvůli nedostatku peněz. (Beckett51)
  • Promo fotky k filmu se pořizovaly v Bostonu od 19. června 2017 do 28. července 2017. (DominikMH)

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama