Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sinner přišel se třetí další sérií, která obecně vzato byla opět zbytečná. Moc nechápu to pozdvižení ohledně negativity u této série, když druhá byla ještě snad více o ničem než tato. Zde alespoň byl nový, charakterní záporák. Jinak to tím končí. Máme možnost opět vidět skvělý výkon Pullmana, který ukazuje, že má i na větší role, ale jeho linka a jeho hraní je asi to jediné, co stojí za zmínku. Další série není otázkou. Je zbytečností. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže první řada byla excelentní, druhá průměrná, tak třetí je zklamáním. Atmosféru podkopává zbytečné filozofické tlachání, hlavní zlosyn se celou dobu tváří, jako by měl v řiti klín a do této doby sympatický detektiv se vinou housera v každém záběru motá jako by měl křivici. Slabé dvě hvězdice a smutných 30%. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série jsem viděl opravdu už kdysi dávno, ale tahle třetí se na ně opravdu ani v nejmenším nechytá. Ačkoliv nový Ambroseův případ začal více než zajímavě, postupně šla kvalita dolů a zhruba v polovině mě to přestalo bavit. Samozřejmě jsem dokoukal do konce, ale žádné překvapení se na konci bohužel nekonalo. Nejslabší série, těžce průměrná, bohužel nepříliš zajímavá. Herci to drží nad vodou, ale jinak moc nevím, co pochválit. Snad bude finále lepší. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi na stejné úrovni jako první sérka. Možná o píď horší. Matt Bomer dostal velký prostor a hrál to vážně dobře, takže by mi bylo líto hodnotit slaběji. Bill Pullman je fakt srandovní,ale už jsem si na něj zvykla. Mysteriózno nechybí, jen si prostřední díly říkám, že je to tak trochu o ničem a malinko překombinované. Přesto nějak osobité a jiné, takže tak.... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježíííšííí, myslela jsem, že se z toho doslova zblázním...NUDOU....Zlatá 2.série a to už mě ani ta moc nebavila...Tady to těžce překombinovali...příliš zfilozofizovali...příliš Nietzscheho...příliš nihilismu...Kdyby zůstali pouze u bipolární poruchy a traumat z dětství, tak by to mohlo být pro mnoho lidí jakousi terapií, ale takhle...Vylezlo z toho jenom to, že jeden přechytralý pozér, kterému nikdo nerozumí a pořád mele o smrti, nakonec když už ji má nadosah, tak umřít nechce, asi jako každý normální člověk...Takže nakonec je to vlastně o hovnu... Za mě 40% ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno