Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trhlá komedie řízlá s námětem thrilleru ? Jako když si tak čtu, tak to spojení nevypadá bůhvíjak, ale výsledek stál za to. Pozitivní ohlasy u diváků mě jednoznačně přesvědčily, že vidět to má smysl. A také že mělo. Bez ústřední herecké dvojice by film spadl do podprůměru, McAdams zahrála pořád se usmívající osobu, které všechno přišlo jako velká sranda, velmi jsem se jejím perfektním humorným výkonem bavil. Na druhou stranu Bateman ztvárnil roli člověka s nízkým sebevědomím, jenž se chce vyrovnat svému staršímu bráchovi. A povedlo se mu to na výbornou. Příběh doopravdy moc smysl nedává, najde se zde pořádné množství zvratů, které sice pořádně zahýbají s dějovou linkou, ale v konečném součtu bych je já osobně možná omezil. Po stránce zábavy se nedá nic vytýkat. Za nejvydařenější scény považuji ty, kde se objevil policista soused se svým psem. A právě momenty v domě strážníka, zejména ty se psem mě málem shodily ze židle. To se fakt nedalo vydržet. I další vtipy se daly ještě zkousnout, v zásadě nepřekročily hranici vkusu/nevkusu, což se v dnešních komediích stává zřídka. Určitě mohu doporučit spíše jako komedii, ta thrillerová složka dělá spíše přísadu. Za mě dávám 74 % ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sympatický mišmaš, kde si pozorný filmový fanda navzdory řadě blbých zvratů najde to svoje v povedeném parodování Davida Finchera a vtipných odkazech, zatímco divák, který se jde do kina prostě vypnout, prožije 100 minut nezávazné a neutuchající zábavy. Kdyby si film udržel konverzační i příběhový elán první poloviny a nerozmáchl se do takové akční i dějové šíře, mohlo jít bez problému o komedii roku. Více zde. ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Komediální thrillerovka s větším počtem povedených vtipů než vtipů trapných, ovšem opomenout je člověk také nemůže. Vlastně mi přijde škoda, že Game Night nezůstal na poněkud skromnější notě, během které se mohl zaměřit ještě více na dialogy. Plus o pár lokalit to taky mohl zkrátit. Největší síla filmu totiž opravdu tkví v dialozích mezi hlavními hrdiny, které jsou po většinu času fakt docela vtipný. Jakmile se do toho ale přimíchala akce a praktické fóry, začalo to paradoxně ztrácet šťávu. Už jen proto si myslím, že je film tak trochu promrhaný potenciál, protože týpek zodpovědný za scénář očividně psát umí. Škoda ale, že se tak utrhl ze řetězu. Jako komedie zábavné, jako akční thriller podprůměrné, tudíž ve výsledku vlastně prima podívaná. Akorát jsem měl zprvu trochu trable žrát fóry vždy překrásné Rachel McAdamsové, protože tu vypadala úplně stejně jako ve druhé sérii True Detective, kde ale hrála zcela protipólný charakter než zde. Slabší 4* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne prijemny prekvapeni. Originalne pojata cerna komedie, ktera se obejde bez fekalniho humoru a romantiky a od zacatku do konce slape jak hodinky. Po sviznym, ale nikterak objevnym uvodu se rozjede samotna Nocni hra, ktera se s pribejvajicima minutama cim dal vic zamotava, az jsem nakonec nevedel, co je nahrany a co ne, o zvraty neni nouze, ale misty to je uz precejen lehce prekombinovany. Navic se film neboji nejakyho toho fuckovani nebo krve, takze za to taky body nahoru. Vsechny dvojice "soutezicich" jsou sympaticky, kazdej dostane prostor, ale nejvic samozrejme extra sympataci Bateman a McAdams. Nektery sceny jsou sice uz krapet moc a trochu neverohodny, ale vyvazuje to kupa tech skvelejch a neni nouze neustale o nejaky, vetsinou nadprumerny vtipy. A samozrejme se najde i par masakralnich (obcas doslova). K tomu si pripoctete sviznou rezii, fajn vizual a nabouchanej soundtrack a mame tu jednu z komedii roku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poněkud křečovitý příběh nepokrytě těžící z Fincherovy Hry (1997) mě poněkud nenadchnul, jelikož rádoby vtipné dialogy vyplňovaly nezáživný děj. Pak se ale vše změnilo, příběh vykolejil a zvratům nebyl konec, byť většina se dala vytušit. A na to i tvůrci vsadili, a tak nakonec se hranice mezi hrou a skutečností zcela setřely. Nejvíce mne dostaly dvě scény - pokus o vyndání kulky z paže a snaha očistit zakrvácenou kočku. Směrem k závěru jsem se bavil víc a víc a trochu jsem jen zalitoval, že větší part nedostal Michael C. ,Dexter´ Hall. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama