Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Knor 

všechny recenze uživatele

Od skvělý jedničky je tohle hodně hlubokej propad. Jako druhý díl se to ani nedá brát, tvůrci jen vzali původní nápad, trochu rozžvejkali, rozmočili, vzali si pár stejných herců a pokusili se o něco jako restart. Komedie je to slabá a horor ještě slabší. Pár scén bylo dobrých, ale nějak extra mě to nenadchlo. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • James KarenThom Mathews si zahráli téměř na chlup stejné role jako v prvním díle (1985). V obou řeknou: „Poslouchej chlapče, jestli si chceš udržet práci…“ „Udržet práci? Udržet práci!“ (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)
  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)

Reklama

Reklama