Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

ScarFace_V8 

všechny recenze uživatele

„BRAAAAINS!“ … Pokračování dnes už kultovního filmu z roku 1985 působilo spíše jako jeho remake. Ovšem jako takový remake, který kánonicky uznává ten předchozí film. Vrací se z něho totiž i herci, jejichž postavy předchozí film nepřežili ačkoliv tentokrát v jiných rolích samozřejmě. Ale působí to jako pěst pěst na oko – obzvláště když se jedná o úvodní dvojici, která celé to peklo v prvním filmu „nemilým omylem“ zapříčinila. Co se týče mozkožroutů – i ti prošli výraznou změnou. Z bolestného utrpení, že jsou mrtví a jejich bolest může zmírnit jen nasycení se mozkem jsou teď veselí pošuci co se nechají rozptýlit sexy instruktorkou aerobiku v televizi. A když už zmiňuju tu televizi – tou jsem málem prohodil ovladač když došlo na scénu, při které najednou cca 10 minut v kuse všichni jenom řvou, piští, ječí nad oživlou zombie hlavou. Do toho ještě mnoho nesmyslného chování postav, které bylo až otravné. Prostě…. jedná se o další z těch filmů, které si pamatuji lepší než ve skutečnosti byly. Ovšem na druhou stranu nemůžu popřít, že bych si jeho znovushlédnutí neužil. #ZánětSpojivek ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na Romerovu klasiku NOC OŽIVLÝCH MRTVOL. Do hororu to má daleko. Zombíci neděsí, spíš vyvolávají ironický úsměv. Jejich masky jsou zajímavé, některé propracované, jiné dost úsměvné, prostě klasické osmdesátkové. Především stylové je jejich zmrtvýchvstání na hřbitově a pak jejich masové zabití v elektrárně. [866. hodnocení, 75. komentář, 64%] ()

Reklama

wray 

všechny recenze uživatele

Velmi velke sklamanie... Od B sa toho vela neda cakat, ale aj tieto "prepadaky" z 80tych rokov sa daju spravit tak ze je to zabavne, alebo proste iba trapne. Tento film patri skor do druhej kategorie. Co sa tyka deja nie je to oproti (vybornej) jednotke nic nove, tvorcovia proste zobrali to co uz bolo (toxicky plyn unikne do ovzdusia neba, dazd z neba ho dopravi na cintorin), cele je to v malom mestecku, 2 zive postavy sa nakazia...; a neprisli s nicim originalnym (jednotka mala par originalnych momentov). Teda co sa pribehu tyka - kludne sa to mohlo odohravat paralelne s jednotkou a povazoval by som to za "zabery ktore do jednotky nedali, lebo nestali za to". Je to vraj komedia, ale zasmial som sa mozno 2x (pri jednotke to bolo omnoho omnoho viac), nie len kvoli tomu ze chybaju spravne Beckove hlasky, ale najma kvoli velmi nepodarenym hercom. A myslim Velmi s velkym V. Trosku to zachranuje doktor ktory hral aj v prvej casti, ale inak - najlepsi vykon podava detska postava, vsetci ostatni su hrozni... Cosi pre sklanych fanusikov B horrorov ale inak neodporucujem. Mozno ani tu 1* si to nezasluzi... ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy, no to byla partička dementů, u níž ani nechápu, proč před zombíky, lačnícími po mozcích, utíkali, protože u nich by si neměli na čem pochutnat. Jinak výrazně slabší, než jednička. Moment, který mě pobavil, byl raut zombíků ve zverimexu, i když scéna spíše připomínala boj v hračkářství o plyšáky. Celkově ale tak 45%. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)

Reklama

Reklama