Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Pokračování značně nezáživné, táhlé a mdlé. Pakliže původní film balancoval mezi komedií a hororem, pak je tento čistá komedie zasazená do laciné horor-tvořící výpravy. I s komediálního hlediska ROLTD2 pokulhává a nějakých pár hlášek nemůže konkurovat svému předchůdci, jehož kvality od scénáře až po výpravu nastavily laťku o mnoho výš. Dokonce i masky a efekty působí značně gumovitě-uměle. Return of the living dead 2 budíš označen za nudu a zklamání. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Telefonní rozhovor s armádním operátorem je slovo za slovem stejný jako v Návratu oživlých mrtvol (1985): „Vydržte na lince pane Wilsone, budete přesměrován.“ (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno