Reklama

Reklama

Tiché místo

  • USA A Quiet Place (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životní partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávají tři děti. Všichni jsou zatím naživu. Velmi rychle si totiž osvojili pravidla, která začala platit po Jejich příchodu na Zemi. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a každičký zvuk přiláká jejich pozornost. A jejich pozornost pro lidi znamená jistou smrt, což záhy na vlastní kůži poznají i Abbottovi. Ti dosud jako jedni z mála přežívali i díky tomu, že je jejich nejstarší dcera Regan neslyšící, a tak pro ně byla znalost znakové řeči absolutní nutností i v „normálních dobách“. Kromě toho vyvinuli na odlehlé farmě, kde žijí, celou řadu bezpečnostních opatření, jež je mají chránit, počínaje zvukově izolovaným sklepem a konče molitanem obalenými kostkami k Monopolům. Bude to ale k bezpečí stačit? Takový život totiž připomíná tanec v minovém poli a čekání na jednu jedinou, leč osudovou chybu. Evelyn je navíc těhotná a termín porodu se kvapem blíží. A některé životní události se bez křiku jednoduše neobejdou. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

donobonolomo

Bohužel máš pravdu. Jen doufám, že mě do té skupiny nepočítáš, protože jsem napsal důvod, proč tvé první vysvětlení nebude zdejším stačit.

na příspěvěk reagoval donobonolomo

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

To jen potvrzuje moji teorii, ze na CSFD chodi prevazne posuci. Navic jsem tu dal dalsi napovedu neceho, co je ve filmu, ale neni v trailerech - naslouchatko a silny reprobedny. Vic to neresim. Spis jde o to, jak jsou uz tady lidi uplne mimo a hned zacnou nekoho podezrivat ze lzi jen kvuli tomu, ze oni na to do kina jit nemuzou. So fuck it ! Haters gonna hate.

na příspěvěk reagoval Nevka, TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Štůčku, prosím tě, ty bys měl mlčet a jíst lepidlo, už jen kvůli tomu tvému vyhrožování a tomu co si nakradl a tady to prezentoval, jako to svoje. 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Je to tak jak říkáš. Jediné, co člověka napoprvé odradilo uvěřit byl fakt, že ty dvě scény byly nejvýznamnější v trailerech. Jsou tady jiní experti, kteří mají potřebu hodnotit něco, co neviděli :) 

 (hodnocení, recenze)

Už to vidělo 10 lidí - kolik jich to vidělo skutečně???

 (hodnocení, recenze)

donobonolomo

Závist, hloupost a já nevím co všechno tu u některých uživatelů převládá. Vcelku mi je u zadku, jestli si film viděl nebo ne, pokud si ho neviděl, tak především se šidíš ty a podvádíš sám sebe  i druhé. Pokud to mělo někde v zahraničí premiéru nebo pokud to bylo někde promítané, mohl si to vidět. Hodnocení už je otevřeno a lidi to můžou hodnotit, i když to neviděli. A jak my to zjistíme??? Když lidi hodnotí filmy které neviděly, něco je špatně a není to správné. Bohužel tady na ČSFD se tomu nelze vyhnout.

na příspěvěk reagoval Nevka, Yoshitsune, donobonolomo

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Nevka

A co mi dat banan ? Me je burta, jestli si myslite, ze jsem to videl na Venusi. Jdete na to do kina, sice jsem tomu dal dve hvezdy, ale prvnich cca 30 minut je vybornych a urcite bude mit na vas atmosfera lepsi ucinek v kine, nez  když na to budete koukat na tech svych  5110. Ted jsem koukal na trailery a jsou to kokoti, bo do nich dali vsechno podstatny. Tak si jdete nechat pustit do kina aspon ten trailer. Snad az na usni naslouchavatko a poradny repreaky ! ;)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

donobonolomo

Tím nic moc nedokazuješ, protože obě scény byly v trailerech a spotech. Tady nic nedokážeš - pokud neukážeš vstupenku :) Což neznamená, že popírám to, že jsi v kině byl. Jen nemůžeš argumentovat něčím, co je volně dostupné z recenzí, trailerů atd.

na příspěvěk reagoval donobonolomo

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Vy nikdy neprekvapite, bo jste retardi. Tak si pojdme hrat.  Dve slova - raketoplan jako hracka a porod ve vane. Az ten film uvidite, tak vam dojde, ze jsem to videl.

na příspěvěk reagoval Nevka

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Jedna hvezda za prvnich cca 30 minut filmu a ta druha za moji platonickou lasku Emily. Bohuzel se skvela atmosfera  ze zacatku filmu rychle okouka a pak uz je to jen opakovani dokola stejnych veci, tedy objimani, plac atd. no a konec to uplne zabiji. Skoda.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Schpekulant

A pořádný espresso si tam člověk taky nejspíš nedá. Já bych to nepřežila, jsem doslova závislá na silném pressu, dávám si i 3-5 denně. Absence kávy by mě zahubila dříve, nežli nějací démoni (či co to tam bude). :-D

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Někde jsem zaslechla, že Indiáni hned po porodu děťátkovi stiskli na chvíli prsty nosík, když chtělo brečet, jakož i v podstatě vždy, když se opět schylovalo k brekotu, až nakonec dítko (údajně) už nikdy nebrečelo. Tak že by to bylo tak nějak podobně i zde?? Furt mně totiž vrtá v hlavě, jak to s tím pláčem miminka bude, zvlášť když "Sarinka.luc" zmínila ten "zajímavý návod k utišení novorozence". ;-)

A dále furt nemůžu dostat z hlavy pocit (a omlouvám se, pokud tím někomu něco vyzradím - takže kdyžtak dál už nečtěte), že ti chlapci byli původně 2 (tedy rodinka měla 3 děti, plus další na cestě) - viz jeden z trailerů - scéna na mostě - chlapec, co jde vzadu, (omylem?) zapne zvukové letadélko (to je taky nápad, v takové situaci, nechat děcko vzadu - kdybych si ho měla k noze přivázat, nespustím ho z očí, zastaví se děcko, tož já taky; ale nechci kritizovat nebo tak, taky neznám ty okolnosti, navíc vždy uhlídat 3 malé děti je prakticky nemožné (vím to sama moc dobře :)). Přitom tam lze zahlédnout ještě jednoho chlapce (nesl otec). Ale třeba se tamten ještě ve finále nějak "vrátí" nebo tak něco...

P.S. Myslíte, že ta světle vyznačená místa na podlaze (jak se snaží dívenka šlápnout přesně na ně) znamenají něco jako "nevrzavé" plochy?? :-D

Související novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (více)

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

02.11.2022

Jak začala mimozemská invaze, která v původním filmu Tiché místo sloužila coby pozadí pro události okolo přežívající rodiny Johna Krasinskiho a Emily Blunt? To se dozvíme v chystaném spin-offu A… (více)

Reklama

Reklama