Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze uživatele KlárkaS k tomuto seriálu (4)

Too Old to Die Young (2019) 

Love it or hate it. NWR ukazuje fakáče na všechny a na všechno a dělá si to tak, jak chce, a v jakym tempu chce!. Děkuju Amazonu, že někomu dá skoro 13 hodin prostoru natočit tuhle jízdu! V televizi by to ustálo akorát pilot a okamžitý zrušení a hejt ze všech stran, ale my si díky týhle momentální kreativní volnosti můžeme užít morálně ulítlou ultra neonovou podívanou s mrazivým soundtrackem, cool deadpan herectvím a tak samolibou kamerou, že budete frustrovaní, ale zároveň (snad) nadšený jako nikdy! <3 ()

Volume 1: The Devil (2019) (E01) 

Na tomhle seriálu je něco šíleně sexuálního. Dlouhý záběry, dialogů poskrovnu, clověk pořád čeká a čeká, na to vyvrcholení, a cestou se mu dostává tolika přenádherných i silně znepokojivých pocitů... No proste silně uspokojivá záležitost! ()

Volume 2: The Lovers (2019) (E02) 

Takovej Refnův fuckoff, dělám si co chci a dělám to sakra dobře! Toho chlápka prostě musíte milovat. ()

Volume 5: The Fool (2019) (E05) 

Hypnotický všechno. A jen v Refnově světě svítí i auta neonovou zelenou<3 ()

Související novinky

Refn chystá další seriál

Refn chystá další seriál

13.10.2019

Režisér Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) se chystá opět ponořit do světa televizní krimi. Pro HBO teď natočí adaptaci kultovní filmové série Maniac Cop. Děj se odehrává v Los Angeles, kde… (více)

Refn uvede svůj seriál v Cannes

Refn uvede svůj seriál v Cannes

16.04.2019

Zatímco stále čekáme na kompletní seznam autorů a děl, které se letos objeví na filmovém festivalu v Cannes, server Deadline nyní přinesl informaci, že dánský režisér Nicolas Winding Refn (Drive,… (více)

Reklama

Reklama