Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Recenze uživatele Mitin k tomuto seriálu (1)

Prcek (2017) 

Rozhodně El Chapo nedosahuje kvalit, co má Narcos, ale mnohem lépe se to sleduje bez stálého porovnávání těchto dvou seriálu. Samozřejmě spolu sdílí spoustu věcí, jelikož oba dva seriály sledují osudy největších narkobaronů v historii a osobnosti, kteří proti nim bojovali. Chapo má pro mě pár výhod při sledování, například to, že spoustu scén není zbytečně zdlouhavých a děj plyne už od začátku záživně. Líbí se mi styl představování jednotlivých bossů a ostatních postav, takže hned víte s kým máte tu čest. Skvělý seriál, když člověk dokouká Narcos a chce něco, co se tomu alespoň přiblíží dějově i kvalitou. ()

Reklama

Reklama