Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Recenze uživatele Thug_Leo k tomuto seriálu (1)

Prcek (2017) 

Není to žádný spin-off! Pouze Escobar je na plátně 5minut a nehraje ho W.Moura. Mimo to je počin sám za sebe. Rozpočet malý, ale zvládli udělat pár pěkných scén. Některé díly sestřihané napadrť kdy skok mezi Chapou řidičem a Chapou bossem je během pár minut. Sledování 3 dílů ve věznici, kde divák sleduje jen kruté zacházení a zoufalost mi nepřijde jako 3dílné téma. Linie kartel bratrů nikde, linie a co se dělo v salvadoru, kdy byl Chapo mimo taky byla vystřižena. Nasilné scény jsou natočené špatně, kopanec do břicha je bez doteku herců. Střelba mimo záběry. Potenciál to má, jen se dobře schoval.3* ()

Reklama

Reklama