Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed lovecké sezóny si Lenka a Milan dávají tajné dostaveníčko s Prokopem Králem na vzdáleném loveckém zámečku. Nachomýtnou se zde k velmi podivnému případu. Aniž by se objevilo jakékoli tělo, někdo policii nahlásí, že viděl vraždu. Ukáže se, že svědkem tohoto mordu byla servírka Lucie. A protože ji vrahové nepoznali, musí naše trojice pátrat tak, aby Lucii neprozradila a tím neohrozila. Může vražda nějak souviset s Prokopem Králem? (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o návratu Krále, jeho dámě a dvorním šaškovi pokračuje. Oživení ve formě výletu do přírody funguje skoro vždy, takže jsem se bavil více, než při vyšetřování vraždy v pražském bytě. Jak souvisí vražda s Prokopem? A co na to Jan Tleskač? ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na loveckém zámečku Tři Trubky se ubytují tři trubky z advokátní kanceláře a začnou jen tak z nudy zadarmo vyšetřovat případ, který se jich vůbec netýká. Návrat Krále je naprosto excelentní, protože ač neví, kde přesně se vražda stala a operuje na prostoru několik stovek m2, během krátké procházky lesem ihned najde strom, ve kterém je brok o velikosti hlavičky špendlíku a také kousek igelitu cca 5x5 cm, na kterém jsou stopy krve a určí tak místo vraždy. Tak to klobouček. Milan se opět vkrade do kanceláře majitele zámečku, aby opatřil seznam hostů, přijde k zapnutému počítači, během pikosekundy najde to, co potřebuje (seznam byl asi otevřený na ploše), zadá tisk a za 30 vteřin má vše co potřebuje. Za normální situace by se mu za tuto dobu ani nezapnul počítač. Přemoudřelý Král ihned na seznamu odhalí mrtvého, neboť ten se odhlásil z hotelu dříve, než původně plánoval a poznámku, že se mu tam třeba nelíbilo ihned vyvrátí, že se jednalo o stálého hosta. A to jako zjistil kde, z toho seznamu hostů? Opravdu neuvěřitelné dedukce. V noci se Braunová s Králem vypraví do lesa a když zjistí, že sedli do auta právě k vrahům, kteří jsou ozbrojeni a pod záminkou vykonání potřeby se jim podaří dostat z auta, nevezmou nohy na ramena, jako by to udělal běžný smrtelník, ale jdou hledat mrtvolu, kterou samozřejmě opět nepochopitelně najdou díky své nadpozemské dedukci. Poté je dostihnou tři ozbrojení maníci a dochází zase k nesmyslnému vykecávání a vysvětlování do doby, než na místo přijede Milan s jednou policistkou a ta tyto tři ozbrojené vrahy sama zpacifikuje. Je vůbec možné, že někdo dokáže takovou blbost vymyslet a pak ještě natočit??? ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v první a druhé sérii mě veškeré případy, řešené v exteriérech, zajímaly mnohem více, než ty monotónní v ulicích Prahy a Hon na vraha se veze na stejné vlně. Plus návrat Prokopa Krále mezi vyšetřovatele je obrovským bonusem této části. Doufám, že se brzy vrátí natrvalo. ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda byla natáčena na loveckém zámečku Tři Trubky a blízkém okolí. (JahoMi)

Reklama

Reklama