Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jocelyn (Franck Dubosc) představuje přesně ten prototyp muže, který se snaží obelstít a ulovit každou ženu, která kolem něj třeba jen projde a stojí za hřích. Používá základní postupy: vytahuje se, přetvařuje se a především neustále lže. A když jej náhodou přistihne nová sousedka Julie (Caroline Anglade) v situaci, kdy zrovna sedí na invalidním vozíku po matce, a chce o něj začít pečovat, jeho srdce zajásá. Repertoár svůdnických postupů si právě rozšířil o nový trik a navíc se díky němu seznámil s krásnou ženou. Ale vše se zkomplikuje, když přijme její pozvání na oběd k rodičům. Setká se zde totiž s Juliinou sestrou Florence (Alexandra Lamy). Což by v jiné situaci určitě uvítal, jenže i ona sedí na vozíku. Bohužel se oproti němu z něj nedokáže jen tak zvednout. A Jocelynovi se přihodí to, co nečekal. Beznadějně a romanticky se do Florence zamiluje. Ale jak jí má prozradit, že jim na procházku stačí jen jeden vozík? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (98)

venison 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem čekala od romantické francouzské komedie daleko více.. Hlavní hrdina je od pohledu protivnej a nesymaptickej seladon, kterej si léčí svoje mindráky zběsilým lhaním.. Což ovšem hodně vyvažuje jeho partnerka - nádherná Alexandra Lamy.. Přála jsem si alespoň trošku kousavého humoru ve stylu jiného vozíčkářského filmu „Nedotknutelní“.. "Láska bez bariér" je značně nevybalancovaná.. Část postav je na pěst a část postav je naopak tak super, že by si zasloužila daleko více prostoru.. To samé s dějem.. Některé scény jsou povedené, ale daleko více je hluchých míst.. Za týden si budu pamatovat snad jen skvělou scénu se spouštějícím se bazénem, která je velmi originální a silně romantická.. Popravdě jsem si jí musela přetočit a pustit znovu.. Malé plus za to, že jednou z lokací byla Praha.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Milujem Francuzsko a ich filmovu tvorbu,vo vacsine pripadov ma fakt vzdy velmi potesi a tato romanticka komedia nie je vynimkou,strasne pekny,mily,pohodovy,vtipny a citlivy film,ktory ma urcite chytil za srdce a ziskal si ma,no a Alexandra Lamy mi ucarovala,uzasne sympaticka zena s krasnym usmevom...:-) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet Eur 7miliónovTržby Celosvetovo $20,236,000▐ Strašná trapošina, Francúzi konkurujú svojou komediálnou prízemnosťou Američanom. Absolútne nesympatický ošuntelí herec v hlavnej úlohe sa hrá na mladíka a chce svojou nápaditosťou na vozičkárskom kresle nabaliť skutočne postihnutú ženu. Námet na oko dobrý ale tak odflákle spracovaný až hrôza, nechuť, povrchnosť. /20%/ ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Francúzske komédie sa mi v poslednom čase začínajú dostávať pod kožu, lebo sú niečím unikátne a zaujímavým spôsobom u diváka uvoľnia emócie a vytvoria vtipnú a príjemnú atmosféru zároveň. To je aj prípad tohto snímku, hoci by som si vedel predstaviť aj sympatickejšiu ústrednú dvojicu. Každopádne Dubosc prišiel so spracovaním ťažšej sociálnej témy, avšak s vtipným, aj keď trochu klišé scenárom. Mne sa to ale celkom páčilo a prišiel som na iné myšlienky, takže za mňa relatívna spokojnosť. 75 % ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Docela feel-good komedie, které francouzský styl sedí velmi dobře a je příjemnou změnou od Amerikou protkaných romantických komedií, který už jsem trochu přesycen. Nevím, čím na mě tato komedie zapůsobila. Možná tou atmosférou, netradiční romantikou, příjemným obsazením a hlavně Prahou :) Nehorázně mi to sedlo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii (Paříž) a v České republice (Praha). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 v Paříži. (Varan)
  • Scéna z maratonu v závěrečné části filmu byla natáčena na pražském Vítkově. Mrakodrapy v pozadí, které můžeme vidět v této scéně, byly dodělány digitálně v postprodukci. (zbyshek)

Související novinky

Zemřel herec Claude Brasseur

Zemřel herec Claude Brasseur

22.12.2020

Ve věku 84 let zemřel francouzský filmový, televizní a divadelní herec Claude Brasseur. Syn francouzských hvězd stříbrného plátna, Odette Joyeux a Pierra Brasseura, započal svou kariéru v roce 1956… (více)

Reklama

Reklama