Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

H34D 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hravost, která je protkána příběhem od samého počátku až do konce. "Máš ji" je skutečně komedie pro celou rodinu a věřím, že dokáže pobavit velmi široké spektrum diváků. Po nápadité vstupní myšlence nastupuje však lehce schématické zpracování, které už nepřichází s mnoha dalšími svěžími nápady, či neočekávanými vtípky. V průběhu celé stopáže se těží z geniality hlavní postavy, s kterou je schopen předvídat 10 tahů jeho přátel dopředu a samozřejmě také z jeho fyzičky, za kterou by se nestyděl ani Jackie Chan v nejlepších letech. Celkově jednoznačně palec nahoru za relativně originální a hlavně nestupidní a nelacinou komedii, kterých se v dnešních době už tolik netočí. 7/10 ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale příjemná komedie o partě přátel, kteří nepřestali s dětskou hrou ani v dospělosti, a navíc ji posunuli na úplně nový level. Solidní obsazení, fajn soundtrack (vzhledem k tomu, že jsem pár dní před zhlédnutím byl na koncertě Ozzyho) a pár povedených momentů a hlášek. Nicméně se nejedná o tak šílenou jízdu, jak možná trochu naznačoval trailer, takže je hodinka a půl naprosto ideální. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam Renner (scény s ním jsou na filmu nejlepší) a nemít to vynikající soundtrack, asi to nedokoukám. Jako mám rád, když v sobě chlap dokáže udržet určité mladické nadšení pro hru, proto se mi tak líbí Castle, pro něhož je celý svět hrou, ale tady to nefunguje a nepovedlo se nějak přenést nadšení těch chlápků dál. Když jsem před závěrečnými titulky viděl ty páprdy, co si to reálně točí na YouTube, přišlo mi to spíš trapné. Tohle není snad ani o hře, ale o infantilitě. Líbí se mi scéna v nemocnici, kde se dozvíme, že nejde o to, aby někdo stále utíkal, ale aby je hra spojovala. A předtím se ptá novinářka, jestli se pánové scházejí i mimo květen. A v tom je jádro pudla, které nebylo nijak dál rozvíjeno. Kdyby člověk nějak viděl, že jinak se dokážou ti lidé chovat normálně a v hospodě si nějak normálně povídat o holkách, fotbale, politice, o filmech, mělo by to bláznění nějakou protiváhu. Ale takhle... Navíc ta klišé - zhulený chlápek, nadržená matka, kde já to už viděl? Fekální fóry a boxování do zadku. A nakonec klišé ze všech největší, aby došlo i na kapesníčky. Ne, fakt mi to nepřišlo jako oslava dítěte v nás, které si umí hrát, ale jako bych byl náhodně svědkem divadelní improvizace na jednom z pavilonů psychiatrie. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to natočilo jako dokument, bylo by to zábavnější a uvěřitelnější. Hlavní postava filmu Jeremy Renner byl v roce 2017 host filmového festivalu v Karlových Varech. Tento herec hrající v akčních filmech ( Mission: Impossible , Avengers aj.) si zde vyzkoušel komedii. Film se v létě 2018 promítal v našich kinech. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přítulkyně se chtěla kouknout na nějakou dobrou " novější " komedii. Hledal jsem a narazil na tohle. Měl jsem o tomhle filmu jistý pochybnosti. Americká komedie inspirovaná skutečným příběhem kde si starší chlápci hrajou na babu, mi nepřišlo kdo ví jak přesvědčivý aby mě to donutilo ke shlédnutí. Nakonec mě nalomilo celkem kladný hodnocení. Tak jsme tomu dali šanci. Spokojenej jsem byl jak já tak přítelkyně. Hodně povedená komedie..... Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože si přestáváme hrát. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • V čase 53:23, kdy vybíhá v lese Chilli (Jake Johnson) za Jerrym (Jeremy Renner), nemá Chilli v puse žádný joint, avšak v čase 53:39, kdy přebíhá bažinu, již jointa v puse má. (Agressor69)
  • Závěrečným titulkům předchází krátký video sestřih skutečné skupiny přátel, podle které film vznikl. Záběry jsou autentické a pocházejí z domácího archivu. Nechybí ani foto a reportáž z titulní stránky The Wall Street Journal. (vojacekr)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama