Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Recenze (125)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době kvalitní animak :) parádní sněžný příšerky Yeti :) milý příběh..kde si pidinozkove i priseraci každý žijí své životy..a navzájem se bojí.. naštěstí pár odvážných z každé strany způsobí největší objev a společné přátelství :) vše doplněno kvalitní hudbou.. 80% tohle ledové dobrodružství se hodně povedlo :) ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Nebolo to ani moc zábavné, ani moc graficky zvládnuté, a ani postavičky neboli úplne sympatické. Čo ma zaujalo bola akoby paródia na našu spoločnosť. Znalosti znamenajú moc. Znalosti riadiť si celoplanetárne drží skupinka elít a nám sa zdajú ich rozhodnutia nepochopiteľné. Rovnako ako to bolo v rozprávke, keď hlavný šaman drží tlupu v nevedomosti a pritom by možno stačilo oboznámiť tlupu čomu čelia, nech viac rozumejú čo robia. Lenže to by ohrozilo moc šéfa a to nechce.. a tak nejak to vyzerá v našej spoločnosti. Nebolo to ani moc dobré, ani zlé, taký priemer. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Za čo by som tak tvorcov pochválil? Za animáciu...a druhé ani neviem. Príbeh bol strašná nuda, mraky spievania mi nepomohli, tiež stretnutie Yetiho s ľuďmi mi nejak nevoňalo. Občas som sa pousmial, občas som krútil hlavou a pasáže so spievaním som si odtrpel. Koniec bol dojímavý ako pohreb Lady Di, no proste sklamanie. Pozeral som nejaké trailery a sám som prekvapený ako zle to nakoniec dopadlo. Škoda. 35% ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné :) Moje výhoda byla v tom, že jsem neviděl žádný trailer předtím, takže to pro mě bylo všechno nové. Některé scény jsou dosti vtipné, třeba první sestup pod mraky, komunikace mezi Yetim a pidinožkou. Sem tam je to trochu nuda, ale celkově docela pěkné překvapení :) ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Piadinoha o tom, ako vyzeral svet, keď sme všetci vypadli zo zadku veľkého jaka. Nuž, niekedy aj ten náš skutočný vyzerá, akoby ľudia vypadli zo zadku dajakého hoväda. Slovákom vyčítam totálne nezvládnutý výber dabingového hlasu pre starého strážcu kameňov. K postave nesedel ani omylom. Podľa tohto výberu môžem ja dabovať Pauhofovú. Vtipy skôr vo forme bum bác, no neraz aj nejaký slušný bez pádu či úderu. Myšlienka poznávania nového bola spracovaná kvalitne, napríklad aj lepšie než v Krúdovcoch. Rozprávky majú mať myšlienky a vzdelávať, no ak nie sú dostatočne zábavné, nenechajú takú výraznú stopu a rýchlo sa na ne zabudne. Tu to bolo vcelku vyvážené. Vyhráva akcia so spúšťaním 😂. Takých bolo treba ešte viac. Naj pasáž bola skladba, keď starý strážca vysvetľoval minulosť. To bola pecka za dve hviezdy. Čakal som celkovo menej a som milo prekvapený. Je to moderné, zábavné, poučné, kvalitne animované, s dobrými piesňami. Vhodné pre deti aj dospelých. Som rád, že som videl. 85 čistých. A možno aj 90, však čo. A podľa mňa sme vypadli zo zadku veľkého jaka. Túto pravdu budem šíriť. Krásne naivný koniec. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Yettiové mě nezaujali tak, jako jiné animáky se zvířatama, ale dalo se v pohodě koukat. A ten krásný snížek. /60%/ ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Sice nijak extra zábavná, vtipná, nebo s komplexním příběhem, zato ale roztomilá pohádka s hlubší myšlenkou. Přidávám půlhvězdu za skvělý "twist" song. +++ SPOILER 20ti slovy: Yetiové se skamarádi s člověkem a zjistí, že ani člověk a ani yetiové nejsou zlí, ikdyž byli v minulosti vyštvání do hor...a začnou žít spolu. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Jako až na celkem nápaditý humor, který je sice hloupý, ale kupodivu pobaví a na velmi příjemný dabing je Smallfoot jenom další animovaná kravinka, která se drží klasického animáckého schématu, je předvídatelná a už teď vím, že si na ni bohužel po nějaké době už určitě nevzpomenu. 60% ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

❄️❄️❄️ Jeee to bylo hezky vymyšlený! Opravdu obdivuji ty, kdo dokáží vymyslet pohádku tak, aby nebyla nudná, byla zábavná, vtipná, napínavá.... A ještě tomu vymysleli takový pěkný postavičky Yeťoušky... A já si říkala, že manžel s dcerkou přijeli tehdá z kina nadšení (hlavně manžel 😂) A už se nedivím 😃😃😃 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mí kolegové níže tvrdí, že Yeti postrádá zábavnost. Já si to nemyslím. Vtipných momentů je ve filmu dost. Navíc opět vytvořili originální svět. Filmů odehrávajících se mezi lidmi či zvířaty je plno. Ale svět yetiů je opravdu zábavný a docela dobře vytvořený. Pravdou je, že vidíme jen jednu malou vesničku a není přesně jasné, čím se jednotliví yeti zabývají nebo z čeho žijí. Naopak si filmaři dali práci s pohybem yeti. Postavy mají velmi zajímavý způsob pohybu a to i ve chvílích, kdy stojí a jen se škrábou na hlavě nebo tak něco. Ještě se zmíním o postavách yeti. Osobně bych si yetiho představoval trošku jinak, tvůrci ale popustili uzdu fantazii, což není na škodu. A k tomu přidali i velmi pěknou hudbu. Důležité poselství filmu je tak jasné: ptát se. Nezapomínejte se ptát. Z čehož vyplývá, že by se na snímek neměli dívat rodiče, jinak ho dětem zakážou. Právě ty někdy otázky jejich ratolestí přivádějí k šílenství. Za mě je to velmi originální komedie. ()

karmisa 

všechny recenze uživatele

Opět pohádka se zajímavou myšlenkou,vystupuje zde mladý Yeti Migo, který potká člověka tzv. "pidinožku" o kterém se ve vesnici, kterou obývají Yeti občané myslelo, že neexistuje. Hlavní, tou zajímavou myšlenkou je, že vesnice obyvatelů Yeti si o lidech myslí, že jsou zlý a vypočítavý, taktéž si to myslí i lidé o nich, tudíž si obě strany myslí to samé aniž by se někdy viděli nebo se setkali.Pohledy obou stran nakonec změní náš mladý hlavní hrdina se svými přáteli. Ačkoli si myslím, že ve skutečnosti by osud Yetiů dopadl jinak a lidé by nakonec zničili celou civilizaci jiných tvorů ,tak jako všechno tady na světe, tak přeci jen je to pohádka měla by mít šťastný konec, což samozřejmě měla. Trošku mi tu chybělo více napětí, naopak v vyzdvihuji humor, který byl vhodný a vtipný a mohu říct, že dětem se to také líbilo, jejich nadšení bylo slyšet po celém kině. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Určite som videl už aj lepšie animáky. Toto však vôbec nesklamalo. Ako už je zvykom, je tam pár vtipov aj pre rodičov, trochu napätia, a deťom sa to samozrejme páčilo. Malé plus tiež dávam za to, že deťom pripomínajú, aké je dôležité sa pýtať. Nielen prijímať pravidlá od autorít, ale klásť im otázky. Spokojnosť a malé plus = 70% - 4* ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

tak já jsem naštěstí trailer neviděla vůbec, a den předtím jsem koukala na průměrnýho animáka The Son of Bigfoot , kterému jsem dala za tři, takže nad čtyřma hvězdama zde ani nebudu přemýšlet, protože já se nařehtala o mnoho mnoho víc než u Bigfoota :) takže u pohádek bych radila (vzhledem k ostatním komentářům) na trailery nekoukat- :D ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Prvni indicie, ze to nebylo spatny je ta, ze jsem u toho neusnul, coz se me u mizernych filmu stava. Ok, dve hvezdy jasny. Dalsi hvezda za drobne vtipky, ktery jsou fakt povedeny. Ale je to jen takovy jeovy doprovod. Hlavni dej vtipny neni, ale je zase uveritelny a nepatri do kategorie kravin. Castecne sleduje pruvodce prirodopisnych doku serialu, ktery je na upadu zuby nehty se snazi o navrat na vysluni. Skoda, ze se tomuhle tvurci vic nevenovali, mohl by mit dej i vychovny podtext. Standartni, nicim nevybocujici americky animak. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Příště bych poprosil o něco méně poselství a zapracovat raději na nápaditosti a humoru. Takhle je to chvílemi až moc tuctové. Typický průměrný animák, který potěší především ty nejmenší. 5/10 ()

Reklama

Reklama