Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Figu 

všechny recenze uživatele

Je to hloupoučký a naivní. Úlisnej a nadrženej rádoby vtipálek Nečas je z té kategorie "trapárna", Mišík je na tahouna bijáku ještě mládě a nezachrání to ani roztomilej kukuč Vagnerové. Pozitivní byla rolička Štáfka a nej scénka ta s Matonohou, kdy vlítne nazačátku do pokoje Mišíkovi s tím, že ho chce konečně načapat, jak si honí bodlo a dokázat si, že je to normální kluk. Jinak těžký stupído. 35% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ti, co Bajkery vyhnali do těhle podhodnocených nízkých čísel, si přišli k filmu pravděpodobně léčit své komplexy. Protože jeho průběh neosloví jedině asociálního samotáře bez špetky humoru a životní nadsázky. Zaujme rodiny s dětmi, kde rodiče rozesměje nejedna scénka zcela kolaburující s realitou i velkou většinu nás dospělých/čerstvě dospívajících, kde se v rolích mladých protagonistů můžeme často shledat my sami. Koukat na to s rodinou a vidět a slyšet okamžité názory z pohledů rodičů i mladých ‘závisláků’ byl obrovský bonus a jsem za něj nemálo vděčný. Jeden z nejpovedenějších českých snímků roku 2017. Vtipnými a v rámci toho stále netrapnými sekvencemi tvůrci nešetřili. Bavil jsem se! REWATCHED 28.4.2019: I napodruhé naprostá oddychovka s hezkými holkami a krásnými scenériemi Moravského krasu. Mám hned chuť se tam na kolo vydat taky. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od prvního kilometru jedou Bajkeři spolu nanicovatými panici a eskapádami Rendyho a Klína gruppetto. V sérii defektů humoru a spadlých řetězů děje občas pomůže ze servisního vozu Kolečkův sportovní joke, ale jinak je to obří krize, při které si řidič sběrného autobusu užívá se sadismem ředitele Cobrama Mišíkovo herecké trápení. A já se při jeho závěrečné „sexuální“ scéně s Vágnerovou vyblil do bidonu.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do včerejška byl nejtrapnější moment mého života ten, kdy jsem uprostřed toho nejlepšího řekl Zuzce "Alčo." Děkuju Kolečkovi, neomylnému to autorovi laciných scénářů, že mi pomohl zapomenout. Hodina a půl s jeho Bajkery byla totiž mnohem trapnější, než celonoční vysvětlování, že když chlap řekne "Alčo", má tím na mysli "Zuzko." Chápu, že napsat něco vděčného pro dnešní puberťáky je nadlidský úkol, tak ale se na to prosím vás vykašlete, když ty děcka neumíte zaujmout jinak než že všem postavám narvete do pazoury telefon. Málem jsem si leknutím cvrknul do gatí, když se po filmu rozsvítilo a sál byl narvaný k prasknutí; já měl totiž celou dobu za to, že tam jsem sám. Tu jednu hvězdu jsem vylovil v lomu při koupačce a patří těm mladým holkám, aby to po téhle zkušenosti s filmem nevzdaly. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Když jsi vzpomenu na parádní filmy jako Snowboarďáci či Rafťáci tak jsou oproti ním Bajkeři celkem slabé hovno. Začlo to celkem dobrou sprostou scénkou (Matonoha v pokoji), kdy jsem si řekl jóó tohle by mohlo být dobré. Jenže omyl !!! Za celej film jsem se nezasmál ani jednou ( možná scénky s pérem - budiž ) , příběhově fakt slabé a o ničem, chápu co nám chtěl Kolečko naznačit, ale nepovedlo se. Matonoha, Suchánek apod. jsou tu jenom do počtu ! Možná si to pustím ještě jednou třeba někdy v sobotu v červenci, za sluníčka, po obědě, s pivkem a třeba přidám tu hvězdu navíc , co jsem původně chtěl dát. DŽOUK. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Kola na kolovou byla zapůjčena z TJ Sokol v Praze. (Duoscop)
  • V jedné scéně je vidět, jak Vagnerová, Komínek, Machuta a Mišík vystupují z vlaku na zastávce Senotín, což je jedna ze zastávek úzkokolejné dráhy JHMD (Jinřichohradeckých místních drah) na trase Jindřichův Hradec - Nová Bystřice. (bubun)
  • Podle údajů z cateringu se během natáčení snědlo 2970 krajíců chleba počítaje snídaně, svačiny i chleby k polévce. Vypilo se 1485 litrů vody, 594 litrů kávy, 348 litrů čaje, 860 litrů sladkých nápojů. Pro scénu v hospodě se spotřebovaly 4 litry piva. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama